CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 29, 2011

Remove lagi..........

Nampak gayanya…
Malam ini aku ambil kesempatan berblowalking ke blog kawan-kawan. Banyak ko..….blog yang aku ingin ziarah…rindu sangat2 nak bertanya khabar dengan kalian semua…


Tanda terima kasih sepanjang aku di uji olehNya, kalian banyak memberi kata-kata semangat dan seterusnya memberi nasihat kepadaku…syukur….semoga ukhwah kita berpanjangan..

********
Namun, ada 6 blog yang terpaksa aku remove dalam bloglist citarasa rinduan, macam biasa virus malware yang membuatkan pelancaran BWku terbantut..dari blogku dijangkiti…aku harus buang dahulu blog anda di bloglistku..


PS: jika blog anda tiada di bloglist citarasa rinduan, harap sangat anda ambil tindakan…sebab blog anda banyak beri jiwa dan harapan kepadaku..Terima kasih



47 ulasan:

iz said...

eh,yela..da xder dalam bloglist..(*mcm la pernah ada)

alinac lover said...

ngee~ kak~ yong dtg ni~

HaSue said...

salam ziarah dan salam kenal2.. selalu nampak nama nih kat geng masak2..hihi..nak panggil apa yer..?
nak link skali boleh kan.. :)

akuanakpahang said...

Salam, nak buat macam mana jika itu langkah terbaiknya.. kalau dah ok nnt masukan semula.
New Entry "Jackie Chan masih hidup belum mati."

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..ingatkan takda dlm bloglist..tetengok ada rupanya..sukerrr


KEBIASAAN YANG BIASA

Yan said...

sedih gak kan.. sometimes some of the blog tu suka sgt nak tau new n3..

munna said...

ada lagi blog munna dlm bloglist...Alhamdulillah..takde masalah lah blog munna jawabnya

cikgu isza said...

malware ni.. betul ler menyusahkan..

jeBateja said...

sorry kak....koje pagi sussah sket nak jalan2 kat blog orang lain....

kita taw ke kalau kitanya blog ada malware

Citarasa Rinduan said...

iz--
heheheh.....kak boh blog awak dalam bloglist kreatif yer

Citarasa Rinduan said...

yong--
rindu kamu.thanks singgah sini

Citarasa Rinduan said...

su--
salam ziarah..thanks singgah sini..ayu terharu...
tiak ayu jer...

ayu pun minta izin boh blog awak ke bloglist ayu yer

Citarasa Rinduan said...

AAp--
sangat2 sedih bila ayu lama tak BW, baru sempat singgah hari ini, terbantut sebab malware,,

Citarasa Rinduan said...

cik betty--
bersih....so tak ada virus

Citarasa Rinduan said...

yan--
samalah...sangat2 sedih..maklum, ayu dah seminggu bercuti...tu yang agak ralat sangat2

harap kawan2 tak terasa

Citarasa Rinduan said...

munna--
blog munna besih......

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
setuju..sangat2 menyusahkan

Citarasa Rinduan said...

jebat--
kita tak tau.
tapi,,lebih mudah..kena ada safety..
atau kamu remove bloglist.

tapi..kak ayu akan cuba beritahu kalau blog kamu ada virus yer

sarah-najwan said...

blog akak ada lagi tu
camane nk tau blog tu kene malware ayu?

Insan Marhaen said...

IM tak kisah. blog CR sentiasa berada di sisi IM..he..he..

Citarasa Rinduan said...

sarah-najwan

ayu ada buat entry khusus sila klik sini

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/03/menjawab-pertanyaan-tentang-virus.html

Citarasa Rinduan said...

IM--
selamat malam......
blog IM jua dihati ayu

Citarasa Rinduan said...

IM--
please remove blog yang awanya nama che....ada virus malwarelah....

Gen2Merah said...

ooo ye ke ada virus malware sedang serang blog-blog ni? risau plak.. huhu

NadiRah said...

nasib bek blog itik selamat..hehe~

Sunah Mohammad said...

hah??? blog saya ke??? ekekeke...alhamdulillah ade lagi...hehehehe...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai Ayu.... sure Ayu dah tido.. MM stay up memalam semata2 nak "menziarahi" kengkawan tau ni. Esok pagi jgn lupa kejut I awal2 tau! Kul 5 pagi. Anak2 nak exam. Ayu kan selalu bangun awal ;) kekeke... ada logik ke? No. hp MM pun Ayu takde..ni plak nk mengejut. Seru nama je la ya.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

nasib baik blog iqbal clear lagi =D

Nur Azila Ismail said...

hehee yey . blog zila ada lg

IMANSHAH said...

malware menyerang lagi!!

azian said...

kak ayu...
terima kasih selalu dtg ke blog saya dan sy selalu ternanti nanti komen dari akak sbb akak mmg rajin bg komen...nnt nak bg hadiah pada yg suka komen kat blog saya...akak pun nadi bg blog saya...dulu2, sy rasa akak sorang je yg dtg blog saya...skrang tidak lagi....hehhehe

kakcik said...

Terima kasih Ayu kerana masih menempatkan blog kakcik dalam senarai Ayu. :)

eelobor said...

jangan di remove blog aku yer....

zeqzeq said...

Remove virus tak?

miloais said...

ok... my blog still survive
heheheh

My Little Diary said...

blogku ada tak ni... hehehe

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..blog sy masih ada lagi

AngahSayang2314 said...

angah angah di reject tak????

Zaidah said...

alhamdulillah...blog akak masih ade...thanks ayu...

wahida said...

malware menyerang lagi???oh, tidak!!

Amy Syaquena said...

Amy pun pernah buat macam tue , sebelum remove amy cuba kasi tahu tuan empunya blog tapi kalau still x de amek tindakkan baru amy remove..satu tindakan yang bagus sis coz kalau tidak akan efect dekat blog kita..

erienz said...

bahaya betul virus tu...ada satu blog tu...bukakje virus tu yg keluar...x berani nk bukak kat laptop umah...sia2 je nnti...

hysman said...

mesti blog saye kan..
hahahaa..
eh iye ker?
blog saye suci lg menyucikan..
hahahaha

ZanaNordin said...

kak ayu,
ada lagi ke virus malware nie?
blog zana terbabit tak?
he he he

ArMie said...

ayu... sal punye dah kena remove ker? errr.. ada ker dlm bloglist? sal dah remove dahhhh... TQ

azzey said...

Alhamdulilah, nasib baik blog ku masih di situ....hu3..

p/s: lm x jenguk ayu. sejak 5-6 hari dah. sibuk masa pg bercuti tu....sory ye ayu...

ieda said...

ayu ..
ieda x tahu kalau rumah ieda ada dlm blog list ayu atau tidak huhuhu