CITARASA RINDUAN

Sunday, March 13, 2011

Hangin sungguh!!

Hari nie, memang aku buzy sangat..tak cukup tangan dibuatnya…lagilah nak blogwalking ke blog kawan-kawan pun aku tak sempat..maaflah kawan-kawan semua…insyallah..aku akan pastikan hari-hari esok aku sampai juga kat blog kalian
*******************

Nie pun baru balik dari pasar, cari stok bahan basah untuk2 hari………
Banyak barang nak kena beli..selain ikan,sotong, udang dan sayuran..aku singgah beli susu anmum Umai dan adalah beli sedikit keperluan lain..



Tapi…aku hangin satu badan,,,,sangat-sangat marah dengan pasaraya yang aku singgah…masalahnya mempamerkan barangan tapi dalam computer tak update harga terkini

Punyalah berjam-jam menunggu, pelanggan yang lain dah start merungut kerana masalah aku, walhal ini bukan punca aku?? Pasaraya nie yang tak bubuh harga dalam computer….

Nasiblah aku nie berhati mulia…minta chasier kira dahulu barangan selain susu Umai…
Untuk susu tu..aku kena tunggu 1jam..
Sabor jer, (pic pinjam dari en google.)


PS: pernah ker korang kena macam aku?

8 ulasan:

Syafiq Rosli said...

sabaq kak..:)

cik pulau said...

perhh.. sampai satu jam??
kalau cik pulau dah blah awal lagi kot.. lalala~ ^^,

munna said...

pernah kena macam ni... mmg hangin... lagi2 nak tunggu time org ramai pulak tu...klu munna pergi tempat lain je beli susu utk umai tu

Cikgu CTE said...

saya nie jenis panas hati jugak...rasa2nya mmg tak tunggu dah...
tapi kalau suami saya, dia bayar aje harga lama...

selalunya, kalau beli susu ni saya suka beli kat kedai ubat cina saja...sebab dah survey..kedai ubat cina lebih murah dari kat pasar raya..

nak jemput cikgu2 join bloglist saya...

aLieF si Muncung ManiS said...

akak ayu,,bgtaw alief apa nama pasar tu...alief nak marah bos dia..huhu..bajet berani je alief ni..sabar ye akak..

logorithm said...

I pernah jugak terkena, beli aper tak ingat dah... tapi tak lah sampai satu jam.

fashah84 said...

sy pernah kena mcm ni..bukan salah sy,tapi customer kat blkg dah merungut2 dan pandang2 ats bwh..huhu

azila said...

aah..sabarnya ayu.kalo zla dah p lari beli tempat lain dah.sbb lama sgt tu 1 jam