CITARASA RINDUAN

Friday, March 4, 2011

Gegar blog ke 210 lompat ke blog ke 211 - My story mory

Nampaknya aku kena lompat ke blog yang seterusnya..

Disebabkan blogger loving u telah meng`remove`kan blog beliau

**********
 My Story(all about anything that i want to share)
sorry all...entry hari ni tak ada info ape-ape okayy...maera sangat-sangat sedih sekarang...so,maybe kalau dalam 2 atau 3 hari  selepas nie, kalau maera tak update blog ni, you all jangan lahh marah or merajuk plak...hihi...tak de mood plak nak bergurau...okayy lahh...tajuk entry hari ni memang menggambarkan perasaan maera yang sangat-sangat kecewa,,,ya..ni mungkin balasan yang setimpal ke atas, maera sebab sebelum ni maera pernah main-mainkan perasaan lelaki...sekarang, maera dah faham macam mana perasaan lelaki-lelaki yang maera dah kecewakan...walaupun kadang

nak tahu selanjutnya kisah maera…korang kena GEGAR kesana…

2 ulasan:

suri solehah said...

insya allah..nak gegar bila line ok nanti

Citarasa Rinduan said...

suri...gegar sama-sama yer..ayu doakan line internetmu okey...