CITARASA RINDUAN

Friday, November 11, 2011

Aku pun nak abadikan entry ini Untuk Blogger ini (happy Birthday 11.11.11)

Bila tonton berita, begitu asyik hatiku melihat kegembiraan sahabat diluar sana yang sambut anak baru dengan angka yang sangat cantik…. 

Bukan sorang dua.. tapi satu hospital sampai 7 baby 11.11.11
Malah, di Johor seramai 111 (kaum bukan islam) yang kawin beramai2… tu belum campur negeri dan Negara lain…, tambah lagi kaum melayu dan pelbagai kaum lagi yang memilih  11.11.11 sebagai tarikh bersejarah mereka, ada yang nikah hari ini.. majlis makan2 esok atau hari ahad…

Yang pasti tarikh 11.11.11 pasti diabadikan..

*********
Eh, lari dari tajuk pulak….

Tapi tahukah anda, blogger ini turut meraikan hari kelahirannya pada tarikh yang orang kata sangat cantik dan teratur ini..

Beliau adalah blogger Sister Litter Diary


Ku mendoakan agar beliau di panjangkan usianya, dimurahkan rezekinya, semoga cepat2 berumahtangga.. dan sentiasa happy bersama family tersayang

Jua untuk sesiapa yang meraikan tarikh kelahiran anda pada hari ini…. Selamat hari lahir.. moga anda diberkati selalu…Amin, 




Dan Happy anniversary buat blogger Norlie… moga panjang jodoh beliau



Senghaja nak abadikan pada jam 11.11 malam pada 11.11.11, agar menjadi kenangan...

5 ulasan:

Queenie said...

ayu...huhuhu...
taktau camner akak punya time kat pc tak selari, masa publish tu dah jam 11.11pm, tp yg keluar 11.10

tp ttp happy jugak! kan?

Acik Erna said...

acik puan update jugak hari ni..untuk kenangan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik tarikh...HB buat mereka



miss u akak.............

missbby said...

ayu hari ni 12hb pun birthday adik saya jugak..

siti murni said...

terima kasih ayu...:) alhamdulillah..tahun ni tarikh cantik..hehe...tahun depan giliran org yg celebrate 12.12.12 pulak..yg 13 mintak maaf lah noo..tak dapek den nolong..hehe

terima kasih atas doa mu..:)