CITARASA RINDUAN

Tuesday, November 1, 2011

Selamat datang November.....



Salam pagi selasa sahabatku….

Hari ini 1 November 2011. Maka tinggallah kenangan bulan-bulan sebelum ini…… datanglah bulan November yang banyak kaitan dengan kehidupanku…

Bulan November jua adalah bulan kelahiranku…. Wah… bertambah lagi usiaku, namun usia bukan penghalang untuk semuanya…kannnnnn

*****************

Buat blogger yang ku kenali ada yang sama2 menyambut hari kelahiran pada bulan ini seperti blogger Eqbal, Ben Ashaari, anak blogger Yus, Blogger Sis Lin…..(atau ada yangku  terlepas pandang yang sambut hari kelahiran yang sama, maaf ya) Selamat hari lahir sahabat..

Ada yang menyambut hari ulang tahun perkahwinan seperti blogger mas (duniaku)…

Kalian pula yang ada kaitan di bulan November jom, sama-sama moment hari bersejarah anda di bulan November di entry ini….

37 ulasan:

Nieza said...

Assalam Ayu, salam di bulan November juga...sekejap saja masa berlalu kan.

cantikkan no hari ni 1.11.11 menarik tu..btw, happy birthday buat semua yang menyambut birthday dan happy aniversary buat Mas.semoga semua dirahmati Allah selalu hendaknya...amin:)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Happy birthday CR, wish awal2 takut tak sempat...
November ni, cuti balik kampong...yeayyyy!!

missbby said...

bila birthday ayu? birthday anak pompuan kita pun november 17/11 nanti..

kakcik said...

Terlalu pantas masa berlalu. Dua bulan sahaja lagi, InsyaAllah kita akan berada di tahun 2012 pula.

al-lavendari said...

selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran. semoga Allah sentiasa memberkati dan memberi rahmatNya kepada anda.

bulan november saya memulakan kursus kadet ptd. entrinya sedang bersiaran. silalah ziarah.

~ yus ~ said...

1.11.11 tu memang cantik nombornya kan...

tarikh lahir anak saya pun cantik gak nombornya..:)

selamat menyambut ulangtahun kelahiran bulan ini..

ada 3 hari lagi kan..:)

eqbalzack said...

salam ayu,
hampir terlupa dengan birthday sendiri.
kalau semua dekat2 boleh kita potong kek sama2. tiup lilin sama2...hehe

bujal X said...

cantik tarikh hari ni~~he~~

norhidana said...

wahhhhaaa itu yg best bile dtg bln november tu ek kak... tp mmg cun tarikh arini 1.11.11, pling cun 11.11.11... huhuhu

eelobor said...

huhuhu...sama entri kita ari nie eh

wan habibah said...

wah bestnya nov awak... november ni pon best utk kite.. sbb last keje..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy birthday Ayu..

Kenangan di bln November ya? Tarikh2 penting takde kot.. cuma kalau 14thn dulu time2 mcm ni, Akak tgh berdarah manis menghitung hari nak kawin lg sebulan berikutnya..bestnyaa..huahaha..

Amy Syaquena said...

bulan november kelantan dah mula hujan x henti2 dan ini salah satu petanda yang sini akan banjir huhu... selamat hari lahir kakak ku, amy bila sampai bulan november jadi resah kerana bulan depan dah genap 3 tahun usia perkahwinan tp apa yg di hajatkan masih tidak kesampaian..huhurmmm

eszek01 said...

Salam ziarah
Blog walking & terjumpa blog anda.
November juga bulan "terkesan" kpd saya. Moga anda lebey ceria Nov ni . . peace !!

Mamamya said...

bulan nov...semakin hampir tarikh utk m'ninggalkan bumi johor... akak dah mula kemas n pack barang2 yg rasanya mmg x nak digunakan lagi...hila mengemas ni terasa sayu hati sbb x lama lg dah jauh dgn mak/ayah....

Sis-Lin said...

Bak kata Eqbal..jom kita potong sesama yokk... :)

November Rain kan kita... :)

Niena Pengembara Ilahi said...

hmmmm... sedar xsedar...dh hujung taun kta ni ye

azian said...

akak...
harap november beri rezeki yg byk...hehehe
peh tuh boleh dtg jengka....

hehehehhe

JunAina said...

pejam celik pejam celik dah akhir tahun...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat Ayu dan semua yg menyambutnya pada bulan ini.

Fara said...

Selamat dtg November! Berikanlah kenangan terhebat bt diriku.

=)

cik cek said...

Bulan silih berganti....umur meningkat lagi...Happy Birthday tuk Ayu....bila tarikhnya ek...tak kisahla kan....hope sumenya yg manis2 belaka...always be happy...sihat sejahtera sentiasa.....

Izan Ishak said...

selamat hari lahir utk ayu... moga terus dilimpahi rezki oleh Nya..

diana said...

tarikh istimewa tak de kot selain raya haji..
hehehhe

Maya Mayana said...

Selamat menyambut ulangtahun yg ke berapa kak?

age is doesn't matter

baru nk belajo2 kait...masak2 tk reti tapi...hehe

ibu muslim said...

hepi besday.. semoga pjg umur... murah rezki

Kakzakie said...

Hubby/bapak/bibik (sekarang mak sebab dah kawin dgn bapak) kakak pun lahir bulan ini Ayu. Hujung minggu ini kami celebrate...

gadisBunga said...

november adalah indah. birthday kak ayu berapa hb? :D

Cik Ecah said...

eheee biler besday tu k.ayu??


td bnyak kali nak tgk blog k.ayu tp xblh...awat eh huhuhu ingtkn k.ayu dah tuko link blog

Zul Fattah said...

happy bestday utk semua blogger yg lahir bulan november.. hehe

emieysandra said...

happy birthday kpd semua blogger yg menyambut hari lahir bulan ni :)

nyanyisunyi said...

salam...ayu syg..
bila besday ayu...akak ucapkan selamat panjang umur..mudah2an murah lagi rezeki dn berbahagia hingga akhir hayat..amin

munna said...

dlm family munna ..kakak munna lahir bulan Nov....

[PCL] said...

my anniversary la Ayu hari ni..

CT NoArIzAh ArIs said...

WAh sama bulan lak kita yea.... happy befday buat semua yg lahir bln nov termasuk diri sy sendiri..hehe..

Wanita Mutalib said...

saya pun besday bulan ni..akak berapa aribulan?


http://wanitamutalib.blogspot.com/2011/11/oke-terima-sajalah-kena-tag-dengan-cik.html

kakak di tag

Gen2Merah said...

November memang sebuah memori yang terindah

wan nurul hezrina said...

hepi buffday kak ayu..semoga pjg umo murah rezekilagi kay..