CITARASA RINDUAN

Wednesday, November 30, 2011

30 hb, aku kepenatan.....

Hari ini aku sibuk menemankan suamiku ke hospital, ada 2 temujanji, berlainan hospital dan berlainan masa…

Masak kepala aku bila hospital satu lagi call, doctor mahukan En Zalie sampai awal sedikit.. adoiiii.. bukan dekat oo..jauh tu..

Syukur, bila kita berfikiran positif dan tarik nafas sedalamnya, nescaya walau sukar, jadi mudah… so.. semuanya mudah…malas nak syer apa yang terjadi sebenarnya, yang pasti jawapan ke dua-dua doctor memuaskan hati…



Sampai rumah dalam jam 3 petang, aku dah penat sangat.. mujurlah sampai ke CITARASA RINDUAN kerja kat kedai kurang sikit…

Bolehlah aku renggangkan sedikit badan…buat senaman kaget... hehehe, senaman ringan


PS: Sekarang nak tidur awal. (Eh, awal ker??) kalau aku tak BW maksudnya memang aku tak ada banyak masa.. maaf berlori sahabatku..

14 ulasan:

Areef Ibn Naim said...

salam,

mg allah mempermudahkan segalanya kak, amiin...

cik cek said...

Ayu...
Hope sumenya ok ya dik....rehat2kan diri...nanti kalau sakit lagilah payahnya....

Cik Pulau said...

ehmmm.. sy pun rasa akak kepenatan..
hahaha..
ada plak macam tu ek..huhu

emieysandra said...

sian akak penat..alhamdulillah, sume ok. klu ade masa, bykkn rehat je akak..nk BW bile2 pun boleh kn =)

diana said...

mujur ada berita baik kan??
kalau berita tak best bertambah2 penatnya..

mamaijat said...

...well..ayu kan super..dengan izinNya..kan semua dah settle...
semuga kita akan lebih kuat & tabah menghadapi apa jua dugaan...
insyaallah..
kita jadi kuat sebab dikelilingi orang2 yang kuat...kan dik!!!

Gen2Merah said...

semoga dipermudahkan segalanya ya kak

Acik Erna said...

semoga dipermudahkan segalanya..

wan habibah said...

rehat byk2... semoga segala berjalan lancar

Fara said...

...mcm ne Ayu ley bahagikan masa utk berblog ye? Sy tgk, masa Ayu sgt2 suntuk!

norhidana said...

kalu kite bt sesuatu keje ngn ikhlas sumenyer jd mudah kan kak... lgpun akak ku ini kn kuat org nyer...

~izan~ said...

faham akan kesibukan akak tu..semoga semuanya berjalan lancar...

wan nurul hezrina said...

kena rehat secukupnya..esok bagun mmg labih fresh

CT NoArIzAh ArIs said...

Ayu memang biziwumen..tapi tak lupa singgah ke RKTS..tu yg akk sayang sgt tuuuu...:)