CITARASA RINDUAN

Tuesday, November 1, 2011

Kalaulah petang - petang dapat layan........





Time petang gini2 kalaulah aku dapat nikmati asikrim yang lazat!!

ABC yang terletaknya aiskrim coklat diatasnya….. kan…… sedap……..


(gambar kredit to google)

Tapikan…

Kalau dapat jogging 5 round.. atau buat workout lagilah best… kan………….keluar peluh..

Apakah daya, hanya mampu duduk di atas kerusi chasier citarasa rinduan, aku dah hampir 2 bulan tak buat aktiviti riadah… dah makin lembab seluruh badan.. tolong!!!


PS: ramai yang Tanya hari lahir aku.. hehehehhe.. kalau korang terro cubalah teka…

~~selingan: masih tidak mampu BW ke blog kalian.. aku minta maaf..



16 ulasan:

cik cek said...

Menu menambah berat bdn ni Ayu...he he...

Rinna said...

Sedapnyaa.. terliur nengoknyaa.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terliur tgk ekrem...

senam smblm tido jap kak ayu.sikit2 sudah.miss u akakku syg.muahhhh

Zul Fattah said...

semput pulak rasa, lama x main futsal.. haha

Gen2Merah said...

takpa kak... lari setempat atau melompat bintang pun salah satu riadah juga nak keluarkan peluh..

lepas penat duduk d cashier, akak p la dapur jap untuk lari setempat.... ekekekeke....

Diana @ Melley Mey said...

mmg sedap tgk tu... tp x per.. nnt kita diet balik yer.. hehehehe

insan_marhaen said...

ibu_suri baru je minta tolong dari IM...

lama sangat duduk, tak boleh nak bangun!

IMANSHAH said...

hari ni saya mandi hujan main kat padang ngan budak2 tingkatan 1..memang best

eelobor said...

boleh bayangkan kalau muka ko sembab

rosmina samin said...

Lamanya tak melawat akak ;)...

cik pulau said...

saya tau... tulat kan.. 4nov..lalala~

@xiiinam said...

Ngilu gigi...hehe

siti murni said...

menggiurkan....! nasib baik dah nak time tido...hihihi..

siti pun lama dah tak bersenam...berjogging..sini dah dekat dua minggu..asal petang je hujan, asal hujan je petang...rezeki Allah bagi...insyaallah lepas2 ni kot..

alexa yussida said...

sedapnyeee..nak2 perisa coklat!peberet tuh..abc ngiluu tp suka jugak:)

besday akak 11.11..dan2 je kasi tarikh cantik :)

wan habibah said...

me pon dah berbulan2 tak kuarkan peluh

wan nurul hezrina said...

sodapnya tapi sejuk skang..sik ujan jerk.