CITARASA RINDUAN

Saturday, November 5, 2011

Edisi Aidiladha - Bumbu dah siapp........ (mengantuk sudah)


Korang dah start memasak ker??

Aku masih lagi dok menyiang bumbu sorang2.. tadi malam ingat nak kupas bawang2 tapi tulah kan.. balik dari hospital singgah rumah adik tu yang lambat sampai kedestinasi..




Ingat nak layan anugerah skrin.. sekali jer hampeh…. Mujur aku tak tengok awal2.. kalau tak dah tidur, penatttttt oooo.. so, jam 10.30 dapatlah aku layan maharaja lawak mega.. Not bad, aku suka dan terhibur

Bila on Fb, kawan2 siap tag siapa yang menang anugerah skrin di Fb mereka.. hhahahahha, ( a`aaa eik…  2 tahun bergelar blogger aku rajin update blog tentang segala anugerah secara life) So, pertama kali dalam sepanjang hidupku berblog,  aku tak update…

Waka..wakaa

****************


Sekarang dah penat.. nak rehat..

Ketupat????

Dah 4 jam ku rebus.. sekarang ni nak tidur sekejap…




Lagipun, bumbu dah ku blander, kalau raya kat kampungku, sure Ibu suruh aku tumbuk……. Wah!!! Tak kuasa…………………….


9 ulasan:

blog-tips-kurus said...

rajinnya anyam ketupat!! fiwittt!!!

Yan said...

wahh.. dah nak masak dah tu.. Kami ni baru goreng2 mana yang patutu for Sambal Goreng. Off kejap dari bungkus berasak ni..hee

CT NoArIzAh ArIs said...

Sey kojo g..huhuhu!!!

Lelord said...

akak baru nak rebus ayam mlm...kang siat2 ayam lak

Gen2Merah said...

alhamdulillah kak ayu... selamat menyambut eidul Adha ye....

Fatin Mraz said...

itu ke yg di pggl bumbu?
owhhh

salam aidiladha...;]

eelobor said...

wah....sudah boleh menjadi sejarah

Papa Mifz said...

tgk persiapan nih buat kan papa mifz rindu akan kampung...papa mifz kojo raya haji tahun nih...

ejaescobart said...

kalau suami eja tengok bumbu ayu buat ni soheh dia ajak balik raya muar...hehe..


selamat hari raya aidiladha ayu. mudah-mudahan beroleh keberkatan.. aminn...