CITARASA RINDUAN

Thursday, November 3, 2011

Nak minta Hadiah Hari Lahir........

Hari ini dah 3 november… semakin hampir tarikh kelahiranku…

Wah,… nak request hadiah boleh kawan2… hahahahhaa… (statement poyo)… sebenarnya kalau nak diikutkan aku tak pernah meraikan majlis hari lahir apatah lagi nak menerima sesuatu yang diluar jangkaan…

Cukuplah sekiranya suami tersayang sihat dan sentiasa berada disisi saat jatuh bangunnya aku….. jua kehadiran Nur Umairah cukup membanggakan daku….

Tak ketinggalan doa dari kalian yang sentiasa mendoakan aku.

Jom, layan lauk pauk yang sentiasa menanti pelangganku………







PS: Hari-hari memasak….. periuk nasiku dari jari jemariku sendiri, moga kesihatanku sihat-sihat selalu.. amin.

31 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

birthday ayu yg ke berapa tu?

kakcik said...

Pagi2 Ayu dah tayang gambo makanan, lapo pulak perut kakcik ni. :)

kakcik said...

Lupa pulak nak tanya, apakah hadiah yang Ayu nak??

Kakcik doakan agar Ayu sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang berkat. :)

Fatin Mraz said...

jd birthday ayu lah bulan nov ye..
FM bukan 18 or 19 spt yg ayu teka tu..hehee.. im in februari..
februaricinta@blogspot... hehee ;}

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Salam kenal dan happy b-day.Boleh kah salam perkenalan ni dijadikan hadiah???2morow hari jadi hubby akak pulak.have a nice day.

missbby said...

november tu bila ayu? lepas tu, sedapnya lauk pauk yang ayu masak tuuu

Hamizah said...

selamat hari jadi, ayu..
hadiahnya?saya doakan ayu sentiasa bahagia di dunia n akhirat..amin.

abah khalisha said...

amin

eelobor said...

hehehe...nanti aku pikirkan hadiah apa yang sesuai buat ko

Mamamya said...

ayu...akak nak order lauk yg no.1 tu..heheee.... bila la nak makan2 kat CR yer...sblm pindah akak akan cuba sedaya upaya (smpi dapat) nak makan kat sana... :D

~ yus ~ said...

sedap semua nampak lauk...

yus pun tak pernah sambut birthday atau dpt hadiah besar2.

Biasa makan2 dengan suami dan anak2 saja...

Hepi birthday in advance ya ayu..:)

Fara said...

Mak aih! Sedapnya lauk-pauk ayu nie. Mulalah sy nak mencari nasi pepagi nie! Yummeh!

Ayu, sy takde email Ayu. Nanti Ayu bagi sy boleh?

Kella said...

kak ayu... sedapnya lauk pauk nih!! lapo la kak..... hmmmm nak makan kat kedai akak.. entahkan bila... =)
akak punya bday dah dekat yaa... jeng jeng jeng...

Acik Erna said...

Ayu..kalau la dekat..acik dah terjah dulu kedai ayu..nak rasa maksakan air tangan ayu.tengok gambar sedap2 ni..

wan habibah said...

hadiah kan doa lah... blh?

Cik Ecah said...

adukk k.ayuuu....
mujur masih kuat iman pose dgn tatapan lauk2 k.ayu tuh...

mama maman said...

sedapnya...:)

azam said...

selamat hari lahir...bertambah lagi 1 tahun dari tahun lepas....

hehehehe....sedapnya

Sunah Sakura said...

seronok tengok masakan2 kak ayu..bila la agaknya saya dapat merasa makanan ni..huhu

LiFe KaMi said...

kami pun jarang sambut harijadi.. dpt adiah tu ada la skali dua,
nampak menyelerakan mesti sedap ni, pasti singgah kalau lalu..:)

norhidana said...

heheheh... kalu kite dekat kn best...blh dana bg hadiah spesel kt akak... sambil mkn2 kt restoren akak..

dlm banyak2 lauk dana paling berkenan ngn masak kupang tuh...
perkh...msti sdp...

diana said...

sedap2 lauknya...
lapr la pulak..
heheh

Cik Ecah said...

K.AYU............. KEDAI K.AYU KAT MANER......
MINGGU LEPAS ECAH G JOHOR...ADER KENDURI KAWEN...
ECAH DOK HOMESTAY KAT BANDAR TENGGARA.....
KENDURI TU KAT KULAI FELDA INAS...

HUHUHU RUGINYAAAA XSINGGAH KEDAIIII

cikgu isza said...

ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..
ayu dah tua yeh..

kalau tak ngaku tua.. ada berapa semua ayu dah tua yeh..?

:D

JunAina said...

bertuahnya en.zalie dpt isteri pandai masak cam ni...

ayu nak hadiah apa? jgn mintak bulan dan bintang dah le tp kalau nak boleh jugak aina belikan lampu hari raya yg ada bulan dan bintang tu...

NadiRah said...

heppy besday.. ^^

Sari Yusa Ibrahim said...

yg bawah sekali akak nak RM3 ya.. hehe

Cik Ecah said...

k.ayu kasi alamat email...
ni emel ecah...
lily_ecah@yahoo.com.my

Ros said...

Salam Ayu,

Tengok menu2 ni ja terus lapar Kak Ros....macam macam ada..semuanya sedap sedap belaka ni...

miloais said...

birthday yg keberapa ye ayu???

maszmadi said...

sedapnyer kupang masak sambal.....