CITARASA RINDUAN

Saturday, November 12, 2011

Happy Birthday, 12 November


Ku dedekasikan entry ini khas buat blogger Eqbal yang menyambut hari ulang tahun kelahirannya pada 12.11.11..

Semoga murah rezekinya, semoga apa jua yang diceburi akan terlaksana dengan izinnya.. Amin.. PHD dalam genggaman!! Chaiyokkkkk….



Gambar biskut Almond London makcik Jijah sebagai penyeri,
Nak lebih ummp!! Makan nasi dengan petai buat kilatkan gigi
Hihihihihihi…
( pantun tak jadi!!!)



PS: jua, happy anniversary buat blogger mas dapurku.. dan selamat hari lahir buat sesiapa yang kelahiran 12.November, seperti kak Enn Rafidah (seniorku yang sangat comel),Kalsom Ibrahim (sahabat semasa sekolah menengah), kenalanku Nana Sarina, Nuriz Fareeza.. Ku doakan kalian diberkati Olehnya dan panjang usia kalian semua.. Amin

18 ulasan:

eqbalzack said...

salam Ayu,
terima kasih atas entry ni.
dah sampai almond londonnya ye. hehe...
abg eq hari ni jadual penuh dengan keluarga. hari lahir sambut dengan keluarga tersayang...

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir gaks!!!

tak suka makan petai :(
hehehe...

Niena Pengembara Ilahi said...

Slmt hari lahir abg Eq..... lawa plak petai tu :D

cinnamon.com said...

salam,n selamat pagi ayu slmt hari lahir juga kpd dia ye...gandingan almond london/petai..dua 2 suka...emmm

cik pulau said...

wewittt..hepy bufday jugak tuk abg eq..hehhee

alinac lover said...

selamat hari ahad kak..

yong da smpi kl da ni hee

azam said...

selamat hari lahir

petai tu yg paling best dalam gmbr

Mas said...

ayu.....
miss u..
maceh atas ucapan ayu tu..
terharu sangat dapat call dari ayu tadi....
muahhhhhhhhhhh........

happy birthday dan anniversary juga buat semua yang menyambutnya hari ni...

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun kelahiran juga dari kakak...

Tak kenal lagi sebenarnya.

Sunah Sakura said...

wah, ada petai tu...hahaha

ieda said...

sedap kalau buat sambal petai tuu ayu

eppy bday juga buat blogger eqbal ! :)

eelobor said...

selamat hari lahir juga buat blogger eq

norhidana said...

epyy bday utk blogger eqbal ...

alahai petai tuh... mkn ngn sambal `totok` sdp tu kak

Ros said...

Salam Ayu,

Petai ni kalau buat sambal ngan udang ,mak mentua lalu kat belakang pun tak nampak dah.....Selamat hari lahir la pada sapa2 yang menyambutnya pada hari ni...

Prasetyo said...

Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

Thanks for share.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepi besday abg eq...moga impian menjadi kenyataan


akak ayu~~~ adik kembali..rindu kat akak!!rindu sgt2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak..bhn2 nak wat almond london dah lama beli tau, tp paper cup tak dpt cari yg saiz kecik.sedihhhh tau

bobiedanbad said...

petai tu nampak best!