CITARASA RINDUAN

Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday (Part 18 A) Menu Special di Citarasa Rinduan





27 ulasan:

azam said...

sedapnya laik pauk....sayangnya jauh nak g

Sha@Mama Tina said...

waa.. bestnya.. bila la nak sampai kat citarasa rinduan ni kan jumpa empunya blog nih.. :)

lieynanilaz said...

alahai kak...lauk2 tu menggugat iman...huhu.

~izan~ said...

salam kak ayu yg ayu..lamanya izan xdtg sini..sori akak..bercuti2 smpai terleka huhu..

tp dah agak,masuk sini mesti akan tgk makanan2 lazat air tgn akak!

take care akak!~

cik cek said...

Dari menu no 1....sroll sampai ke bawah...sume pun kak cek suka...makan lauk je ni best kan Ayu...nasi seciput...lauk penuh pinggan...leh diet ke macam tu...tak pelah nanti p jogging ngan Ayu petang ni...ke lawan lumba lari...fuyoooo...mcmlah boleh lari lagi kak cek ni....

P/s...mcmana kesihatan En Zalie hari ni...hope sihat2 selalu...

munna said...

terliur sudah...bilalah nak merasa makanan di Citarasa Rinduan

Fara said...

Peh! Lauk2 Ayu tu betul2 mengancam jiwa dan raga!

bujal X said...

telur ikan takde kak?

Lelord said...

kalau dekat dh order ni..rini malas masak

Ros said...

Salam Ayu,

Aduh....teliurnya Kak Ros terutamanya sambai petai tu...

~ yus ~ said...

terliur ayu.....huhu

norhidana said...

sungguh kijam akak nih,., hidangan no 1 ngn no 3 tuh mmg alahai...feveret gile tuh kak... kalu blik kg mmg itu lah yg suh mak masak dulu...

Mamamya said...

asam pedas ikan pari lauk peberet akak n suami....harap2nya dapat ke sini sblm pindah nnti...

Yasminhamid said...

kalau restoran ayu dekat kl ni.. sekarang jugak saya terjah...meleleh air liur ni..

Ati Masrif said...

kalau tengok asam pedas saje
mesti cair ...nak makan nasi..hehe~

Kella said...

lapo jadinya kak oiii... heheh.. semua ni kak ayu yang masak kan? hmmmm.. harummm... =)

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Sedapnya tengok sambal petai...nak kena cari la lepas ni..

pB said...

asam pedassssss

Oh Oeya said...

Mengecurrr kan aiii tawww!!

Gambar no 3 tu ikan mayong masak asam pedas eikk Ayu?

cinnamon.com said...

boleh dtg mkn tak?..eee tak boleh tahan..dah le hari ni masak biasa2 je...yummy..!!

mamaijat said...

.....uuurrrmmmmm....speechless!!!!!

pena rozie said...

Ia membuatkan PR lapar ajer....

ibuintan said...

wah Ayu... membuka selera semuanya

tengok pun dah sedap

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nak asam pedas semangkuk kak

Nieza said...

sedapnya menu makanan ni ayu kalau dekat memang dah terjah dah ke sana...hehe

logorithm said...

Petai! Petai! I like petai! :-p~


Terbaru dari Logokoko:

[11SX] Tidak kuat isap

[10PG] Cara memicit jerawat tak bertauliah

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

logorithm said...
This comment has been removed by the author.