CITARASA RINDUAN

Sunday, February 6, 2011

Happy birthday Blogger Mas duniaku dan Happy anniversary Kakchik

Selamat tengahari..
Hari nie, ingatkan aku tak dapat nak online..alhamdullilah..lepas MIL dan FIL pi attend majlis kenduri kawin di rumah jiran…mereka dapat gantikan tugasku di citarasa rinduan

So, dapatlah aku nak berblogging dan berblogworking kat blog kawan-kawan…..

 Foto Saya  

Entry ini khas ku tujukan buat blogger Mas duniaku yang menyambut kelahirannya pada hari ini iaitu 6 Febuary 2011 yang ke 31 tahun…..(sebenarnya mas nie, sebaya denganku….)

Tahniah mas, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Disamping en suami dan anak-anak yang dikasihi….amin..(gambar dari blog Mas...kredit untuk beliau....)

************************

Yati Aris

Jua, happy anniversary buat sahabatku kakchik a.k.a kak yatie … sahabatku di Melaka (bekerja di ILP Melaka), sahabat yang agak rapat  di politeknik seberang perai…..

Doa ayu kepada kak yatie dan suaminya tercinta..agar mahligai yang dibina selama 7 tahun berkekalan hingga akhir hayat kalian. Amin


PS: jua, happy birthday and happy anniversary buat sesiapa yang menyambut saat bahagia pada hari ini...dan selamat pengantin baru kepada sesiapa yang sedang meraikan hari bersejarah pada 6 Febuary 2011 

12 ulasan:

IMANSHAH said...

salam

saya belum lagi menjadi kawan dengan kedua2nya

Citarasa Rinduan said...

salam, cikgu...
mas tu blogger masak2...terro memask orangnya

kakchik tu member poli,,dia tak ada blog...tetapi rajin juga skodeng blog citarasa rinduan..

siti murni said...

tak boleh panggil ayu dengan nama 'kak' kat depan...hihi..sebab kita pun sebaya.

Anyway..happy birthday & happy anniversary buat kedua2nya..

Mas said...

salam ayu,
maceh atas n3 ayu tu dan ucapan yang ayu sampaikan kat blog mas tadi, mudah2an dimakbulkan Allah..amin....
terharu mas.....
terkejut juga tadi tetiba nmpk gmbr mas kat citarasa rinduan...he..he...

zeqzeq said...

Happy2 murah rezeki hidup berkat..
Aik gambo solo je.

Panglima Muda said...

aku punya hari dah terlepas

alinac lover said...

semoga kedua2 mereka bahagia disamping keluarga tercinta :)

eelobor said...

dah lama aku tak jengah ke sini. tengah ambik feel & cari point nak "komen" utk ko. hihihihi

aliefcmoi said...

selamat hari jadi kepada mereka...

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran to MAS dan selamat Ulangtahun Perkahwinan untuk YATIE.

Moga sehatera selalu buat mereka berdua...



heheheh EELOBOR masuk nak balas dendam... :)

akuanakpahang said...

Selamat hari lahir juga drp saya semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki.

Nieza said...

assalam ayu, baru tau ayu ni muda setahun dr nieza..haha memang muda dan maintain ayu selalu..hehe btw happy birthday to Mas dan happy wedding anniversary to kak chik..:)