CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 8, 2011

Nak bubuh tajuk apa tak tau!!!

Selamat malam sahabatku semua…..

Aku mengalami tahap kepenatan yang amat ketara sekali pada hari ini…
Selepas balik dari citarasa rinduan, uruskan kerja sekolah umai…dan membasuh pakaian…..terus terlelap diatas sofa……ya ampun…betul-betul penat weiii….

Dalam 10 minit aku tersadar semula..alhamdullilah…bila dapat rehat, walau sekejap..aku rasa bertenaga semula

Sekarang nie rancang nak blogworking ke rumah kawan-kawan. Ada sesiapa nak cadangkan blog korang dulu??

Heheheheheh……

PS: esok 9hb febuary 2011,apoinment en zalie jam 8.30 pagi………..semoga semuanya dipermudahkan

21 ulasan:

Insan Marhaen said...

mai bw kat laman IM la... boleh ziarah WN sekali!

honey amour said...

alamak dear..larat lagi awak bw ek..btw..selamat berehat ...

AZLINA said...

Salam Ayu, ciannya dia...Tu baru anak sorang kan! Cuba dah ramai nanti lagi lah bertambah2 busynya...Betui tu Ayu, dpt lelap 1/2jam kira dh cukup utk caj tenaga balik kan!!!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu kan superwoman.. mana ada istilah penat.

Mas said...

ayu...larat lagi ke nak bw tu....
berehat2 secukupnya.....
harap hari esok berjalan dengan mudah buat ayu dan en zalie....

ibuintan said...

salam Ayu,

akak pun baru dapat berbw semula, setelah semalam kepenatan dari Mersing..

semoga urusan en zalie.. dipermudahkan juga

Adinda Amy Sensei said...

salam ziarah di malam hari..moga ceria

akuanakpahang said...

Salam tuan umah, penat tu bawak bykkan rehat :)

azieazah said...

Seorang wanita/isteri/ibu yang ada kerjaya, memang seharusnya bersedia mental fizikal.

di situlah kekuatannya kita.

Jangan takut dengan cabaran.

Moga segala urusan esok berjalan lancar.



*Beri ruang pada blog orang lain, blog Kak Azie “nothing special”.

Citarasa Rinduan said...

IM--
alhamdullilah..lega bila WN dah komen sekali..so, semakin stabillah beliau...IM seorang sahabat yang sangat baik...semoga kalian bersahabat selamanya..amin



Honey Amour--
happt bithday..........wah...bertambah cantik dan menawan....


kak azlina--
salam kak....hahahha..itulah baru seorang, ini pun kat citarasa rinduan kadangkala memikirkan barang2 basah yang mahal harganya..membuatkan ayu agak penat memikir..
thanks atas nasihat


MM--
kadangkala lepakking gak tau...mana nak mengemas pakaian, rumah...adeh....suruh ambil bibik ayu tak mau...so..kena pandai2 bahagikan masa jerlah..


ibuintan--
salam ibuintan
terima kasih atas doa kak yer..kalau ke mersing lagi...inform ayu..mana tau ayu balik kampung...?


amy--
salam birthday girl...
happy birthday yer....awat tak habaq awal....nak kena piat telinga nie...hehehehe


akuanakpahanh--
salam encik...terima kaish atas nasihat.......kawan-kawan kena jaga juga....semoga kita dipanjangkan ukhwah...amin


kak azie--
inilah idolaku..sentiasa mendoakan dan memberi nasihat..seperti ada seorang kakak yang sentiasa menghulurkan bahu disaat ayu memerlukan teman..
thanks so much laling....blogmu..best tau..lagi2 part si seri bulan dan hisyam..lucu dan menyedihkan...

jeBateja said...

sempat lagi ke nak BW...rehat2 lah.....den faham....ahakz

cikgu isza said...

jangan tidur lambat.. esok terbabas nanti..

K.Nor said...

salam ayu, kalau dah penat, tidur awal la utk kumpul balik tenaga.. jgn overwork ya.. nanti badan tak sihat.. take care tau :)

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...

Tak kisahlah blog sapa2 dulu... Kak Lin datang ziarah pun ikut kesempatan....

Apa2 pun Kak Lin nak ucapkan terima kasih kerana Ayu pun selalu dtg ziarah blog Kak Lin....muaaahhhh

Nieza said...

Ayu, suka tajuk n3 ayu ni...hehe btw semoga segala urusan ayu dipermudahkan yer...:)

eelobor said...

ko nak kerjakan blog buat per, pegi la jalan2 blog.

semoga Allah memberikan kesihatan kepada en.zalie

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

semoga urusan sdri dipermudahkan

Zaidah said...

akak dulu....hehehhe

ct_nurmarlissaa said...

umah me jgn lupa jengukk k..:-)

alinac lover said...

yong sedey la kereta buat hal pulak..huhu

azzey said...

Bw ke blog saya juga ye ayu...:)