CITARASA RINDUAN

Sunday, February 6, 2011

Bukan tamo, tapi tak serasi........

Assalamualaikum….

Petang nie di citarasa rinduan agak bersenang-senang lah juga.,,mungkin pelanggan dah pakat hantar anak-anak pi sekolah (asrama), so depa dah tapaukan makanan dari rumah…..bekal untuk anak,air tangan dari ibu, sure yang terbaik….lepas nie kena tunggu cuti panjang lain pulak….tak apa….untuk anak…

So, boleh lah aku bersenang-senang menguruskan keperluan untuk berniaga esok pagi..

**************************
Lewat senja datang customer aku dari Bandar tenggara,. Dari niaga jamu, sekarang dah pakai keter niaga tudung pulak….wah…tabik lah..macam nielah yang aku suka….wanita bekerjaya……

Dia cadangkan aku tudung Natasha, tudung syira dll…peeh.memang tak dapat diakui..cantik-cantik ko.

Kredit:Pic from google,terima kasih





Tapi malangnya aku jenis yang bercermin mata..kalau pakai tudung jenis gitu sure pelik………….bukan tamo pakai, tapi tak serasi

Yang pasti aku hanya minat tudung bawal….tak kisah bawal no 1,2,3 atau ikan bawal,,,,,,hehehehe

PS:Walau aku tak berapa bekenan, tapi demi kawan-kawan aku support perniagaannya….so, ambil lah 2 helai tudung syira dan sehelai tudung Natasha………

15 ulasan:

ckLah@xiiinam said...

Salam kenal...


Hehe...ckLah pun setia dgn tudung bawal harga RM9.90....walaupun penjual tudung sambilan sentiasa promote setiap kali muncul fesyen terkini. Muka lebar...dan cermin mata tebal (hidung pulak pesek..:)

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah cklah.....

pelik lah muka ayu dengan tudung syira tu..belum lagi nak pakat try tudung shawl...

PS: tapikan tak dinafikan mmg cantik-cantiklah tudung syira tu..heheh

Ayuni said...

hm, samerlh, tudung bawal lg jd pilihan hati....

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

org puan mmg gitulah gayanya, hehehe... akak suka tudung bawal je ke, tudung kerapu, tudung pari, tudung kembung, tudung mayong, tak suka ke? hehehe...

Citarasa Rinduan said...

ayuni--
kita serupa...bawal dihati....nanti kita pakat2 beli tudung syira dan pos ke sahabat buat cenderhati yer

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu azreef

hehehhehe...okey gak yer..mayong ganas lah dik..sure kepala ada berat sikit... kembung pulak, pakai ari-0ari sure kak kena pakai minyak angin..hehehe

eelobor said...

bawal tuh nak masak 3 rasa ker mcm mana?

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
balas dendam nampak...sure wmax ko dh mula ganas cari sasaran..

aku???
goreng pon sodap...layan dengan nasi putih dan kicap jalen manis..huhuhu

Muhamad Zaki Zafir said...

saya xreti sgt tudung prmpuan ni.tgk je la adik pakai tudung.drp tudung bawal tudung syria smpi selendang yg lilit2 + seni nak memakai tu pulak. :D

cikgu isza said...

dah beranak kecik ni.. alamatnya tudung bawal kena perap dululah ayu.. pakai tudung awning jer..

jeBateja said...

Err...kita arif le pasal tudung...tapi kalau tudung saji...leh le sket2...ahakz

hysman said...

salam kanda,

bru teman perasan jarang org yg berkaca mata pkai tudung lagu tu erk?hehe...
hai..la ni mcm2 pesen tudung ade..takpe kak tudung bawal ok ape.. chantek gak.. (tudung bawal camne ghuper?) hehe....
klu ikan bawak 3 rase mmg saye sukerrr...
ahaks.. :p

alinac lover said...

yong pon kdg2 support kwn juga..beli kerana nk support kwn..nice kan..hehhe

dah beli tu akak pakai la nak tgk juga..hehehe

haa akak..manik pon blh taruk kt kain saree...kain yg yong jual tu xsmpi lg..bru je pos dari India kak..

sbb tu promote siap2..if ada yg nk booked ke kan..da smpi terus pos jerk..sng cerita :)

azzey said...

saya plak " tudung sarung/ express pojaan hatiku "...hu3...

EiJa ZaQuaN said...

hehe..ala ayu..blom cuba blom tau..

eija pakai speck jugak..

kadang2 mmg ada perasaan rasa mcm x sesuai jerk..tp bila selesa & mudah ..eija pakai jerk. eija suka pakai shawl..:)