CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 15, 2011

Gegar blog ke 35- Yuyu Zulaikha

Blogger remaja ini sebenarnya ingin digegar olehku..namun, yuyu tak perasan yang aku dah lama singgah ke blog beliau..
Selalu berligar-ligar ke blog otai seperti Ben dan CMG..
Foto Saya

Paling suka entry ben tentang kecomelan yuyu yang sangat cute..Cute?? sebab apa?…….hehehehehhe. korang patut gegar sendiri ke blog beliau,,,pasti temui wanita bertubuh genit ini ada keistimewaanya sendiri……………..jom...GEGAR ramai-ramai


PS: yuyu zulaikha…pasti satu hari beliau akan setanding Blogger Hanis Zulaikha…..kan yuyu? kan.......

2 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS said...

kat dalam kampus alief pun ada org nama yuyu...comel sgt muka dia..kecik molek..mungkin org bernama yuyu semua comel kot..hehe

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

MTM said...

yuyu mmg comel.....anyway...nk ckp ni.awak salah eja name hanis.name die hanis zalikha..hihi.