CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 16, 2011

Gegar blog ke 54- RizaRos

Blogger ibu muda ini, korang boleh tiak dengan nama Ros atau Pahwani..jangan tak tahu!!beliau masih belajar namun sudah mendirikan rumahtangga…
 OuR JourNey Life :)

Ada cahayamata yag bernama Auni, bila aku berkenalan dengan Ros, membangkitkan perasaan ingin mendapatkan cahaya mata ..maklumlah Umai dah nak 4 tahun kan?....

Geram melihat gambar-gambar anak kesayangan Ros……comel sangat..
Jom kawan-kawan kita kasi GEGAR gila-gila ke blog Our Journey Life. Ros ada DSLR nikon lah......!!!

2 ulasan:

hazlin said...

selalu juga ke sana..

♥ ROS ♥ said...

Wah terharu nih..hihihi... Blog xfames sgt... Malu2... Kihkih