CITARASA RINDUAN

Saturday, February 5, 2011

opocot.........blogger mana buat kejutan lagi?


Selamat malam sahabatku semua..

Hari ini, aku dikejutkan dengan parcel dari skynet. Nak kata aku menang contest tak ada, apatah lagi pembelian barang melalui online

Jeng-jeng……..
Siapalah yang berani menyentapkan lagi tahap ketinggian jantungku…..





Adeh!!!!!

Rupa-rupanya aku dapat parcel dari blogger azian, lecture dari UiTM Jengka.. Aku agak rapat dengan blogger azian Iskandar…sehingga kami pernah bertemu 4 mata, dan bergurau senda……indah sungguh pertemuan kami tahun lepas…sehingga kini masih terasa

Hingga sekarang azian, ibu muda kepada muaz dan muiz sangat ambil berat kepadaku…..mamat suaminya, merupakan regular customer citarasa rinduan, semasa zaman terunanya.

Terima kasih azian,,,,kak terharu dapat cenderhati dari kamu…..





Malam nie dah hujung minggu…nampak gayanya sure korang kurang blogging, aku pun agak kepenatan seharian di citarasa rinduan, kebetulan FIL dan MIL ke jemputan majlis perkahwinan di f air tawar 1, itu yang membuatkan aku nyaris-nyaris mau pengsan……hujung minggu pelanggan, ramai ko…..


Terima kasih kepada blogger cikgu imanshah dan blogger Siti Nazirah Zakariah yang ada tag aku..bukan tak sudi nak angkut..tapi malam ini aku mau rehat secukupnya, esok hari ahad….sure tak boleh rehat seperti hari bekerja (isnin-khamis), so malam ini tak ada blogworking mahupun balas komen di blog citarasa rinduan, harap jangan ada yang terasa yer….


13 ulasan:

FOOTPC said...

TAHNIAH...CEMBURU LAH PULAK..HEHE

alinac lover said...

waaaa suka akak yer

munna said...

tahniah ayu.. tu yg kita nak berblog utk menambah kawan

azieazah said...

Wow! hijau!

lawo....

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Huuu jelous!!!

akuanakpahang said...

Tahniah juga drp saya. Kita x de pe org nak beri apa2 huhuhu :(

zeqzeq said...

Kita pun ada..

AMMAR YASIR said...

bestnya..nak jugak..hehehe

IMANSHAH said...

tu nak buat apa ngan songket tu

sissyira said...

salam.....

songket tu warna hijau kan? akak faham tak maksud syira ni? hehehe

Sekamar Rindu said...

salam...


wow...bestnya.....bestnyaaa...:)))

Gen2Merah said...

tahniah... wow bestnya... ngeeee~

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya ayu dapat cenderahati :)