CITARASA RINDUAN

Monday, February 14, 2011

Cukuplah..........

Rasanya cukuplah 8 blog telah ku gegar untuk 13 hb Febuary….
Harap sangat, agar segmen review ini dimanfaakan bersama-sama..

Aku hanya ingin berkenalan, sebab itu, GEGAR blog akan mengambil masa sedikit untuk ke blog-blog sahabat yang sudi di GEGARkan……..

Sambil-sambil itu, mana-mana blog yang ingin dikomen secara positif atau negative…Insyallah…akan ku pastikan aku Gegar Blog kalian..

Selamat malam semua, esok ada hal yang lebih utama………….semoga kita bersua di pagi Isnin..


Assalamualaikum, salam sayang dari Ayu-Citarasa Rinduan

2 ulasan:

Insan Marhaen said...

tak dapat pengkeras ni. pasal tu cepat letih gegarkan blog kengkawan.

apa apa pun, tk. IM suka dengan n3 gegar nih.

bila dah di stopkan, rasa kehilangan pula...

Eyrique Ettiqaz. said...

salam penghargaan.

http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/02/jutaan-terima-kasih-diucapkan.html