CITARASA RINDUAN

Monday, February 14, 2011

Gegar blog 16-shahromnasrudin

Selamat pagi isnin para sahabatku….
Hari ini ada apoinment en zalie dengan pakar kulit…masalah selepas keluar dari  ICU, en zalie menghadapi tompok-tompok di bahagian rambutnya…so, temujanji ini merupakan temujanji pertamanya dengan pakar kulit..

**************************
Korang nak gegar blog lagi???
Jom…………….
Pagi ini aku teruskan misi GEGAR blog sahabat, kalau ada yang berminat….nak join mudah sahaja caranya
Hanya tinggalkan url korang di entry ini..

*************************
My Photo
Blogger hebat ini, rajin berBW….jua rajin berlegar-legar di blogku…..
Walau followernya tak ramai, komen disetiap entrynya pasti melebihi angka puluhan….
Tak caya ker?????  Percayalah........hebat en sahrom kita kan?...

Nak puas hati,Korang masuk lah sendiri…….kan? kan???? Pasti korang terus sayang kat blog Probitas Et Fides…….

2 ulasan:

eelobor said...

dah, memang suka baca kat blog tuan sahrom, banyak informasi berguna dan untuk renungan & berfikir.

sama2 terjah ke sana...

Kakzakie said...

kakak tak pernah tinggal jejak kalau ke blog sahrom ni....