CITARASA RINDUAN

Monday, February 14, 2011

Gegar blog 28- cikgu jaja


Blogger ini pun cikgu juga…peeh, kalau diperhatikan ramai juga guru-guru yang gemar berblog…

Kalau korang nak tahu, cikgu jaja nie, ada kebolehan memasak…bukan masak yang simple-simpe jer , malah hidangan barat pun dia boleh buat..Geng blog citarasa rinduan tau, 1 tahun kami dah berkenalan di alam maya…..kan cikgu jaja?

Suri kepada Mustafa kamal? Hah!!!! Tak caya, pi lah ke blog beliau, sure korang tergamam melihat suaminya…….jom…….gegar blog cikgu Jaja

3 ulasan:

ieda said...

mcm menarik jer ..
salam maulidur rasul :)

Citarasa Rinduan said...

ieda--
kena masuk ke blog cikgu jaja tu..happening dengan kisah2 nya

JaJa'Z said...

uik..wife kepada klon mustafa kamal je tau..kang ada plak yg salah tafsir..hehhehe..thanks for the review dear...jom ramai2..meh berkunjung ke blog jaja...