CITARASA RINDUAN

Sunday, February 13, 2011

Gegar blog ke 14- iqbalhakimi

Blogger lelaki ini merupakan blogger yang sedang belajar diUTHM Johor (kiranya dekat dengan kampungku) thanks blogger tomato membetulkan fakta....

iqbalhakimi

Pernah bergather-gather dengan blogger hebat seperti blogger Ben Ashaari, K.Nor (secubit Garam) dan beberapa blogger otai…….

Orang terengganu!!! Siapa nak kenal blogger yang masih single ini angkat tangan.…..hehehe, bukan-bukan, sila klik sini. Mana tau…ada yang nak jadikan menantu atau suami..hehehehe

Iqbal nie, rajin berblogwalking di blog citarasa rinduan, terima kasih dik... 


5 ulasan:

Lelaki Ini said...

saya mau kenal!!!
errr!
saya bukan gay!
hekhek!

Citarasa Rinduan said...

jom gegar sama-sama...nakal kamu yer man

tomatokering :) said...

macam terbalik je ayat kat atas tu,.. belajar kat joho , asal ganu..huu

Citarasa Rinduan said...

tomato..
terima kasih dik membetulkannya..

walhal dia memang belajar kat UTHM..

Hanim Mahali said...

iqbal ni memang rajin blogwalking... Tempat dia belajar sama ngan Hanim tapi tak pernah jumpa, sebab Hanim dah grad baru dia masuk daftar.