CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 15, 2011

Gegar blog ke 32- blogger nie pernah masuk berita harian!!

Pertama kali aku masuk sini…peeh……tak sangka, masih budak sekolah lagi nie, kreatif sungguh beliau berblog..baru tingkata 4,

Ttapi yang specialnya blogger remaja ini pernah masuk surat khabar, wah, tahniah life as a Teenager…(berita harian tau..)

Citarasa Rinduan pun baru dapat masuk sinar Harian, itupun hanya edisi selatan…hehehhehe

Apa-apa pun..jom kawan-kawan, kasi gegar blog muda ini……..pasti korang tak caya blognya setanding blogger otai nun…(hanis Zulaika) kan? Kan?

6 ulasan:

kakcik said...

Wah... Citarasa Rinduan pernah masuk akhbar, ya? Tahniah... tahniah... :)

Ayuni said...

oklh tu sisi dpt masuk dlm paper, blog sye? org x tau pun, hikhik....xpelah....

Insan Marhaen said...

dah terjah Life As Teenager. Promosi blog juga tu. keh..keh..

azzey said...

Kreatif? ni yg sker nak gegar nih..:)

munna said...

furoo.. ayu pun dah masuk paper ye... tahniah...

Izzan Salwana said...

wah! thnks yee :) malu malu