CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 15, 2011

Gegar blog ke 41-mama Yana

Blogger ibu muda ini,baru kukenali dalam beberapa bulan, aktif berGA, join segmen dan Contest....blog beliau terdapat di bloglist Citarasa Rinduan

 ~Mama Yana~
Sesekali membaca entry yang dikongsinya tetang kehidupannya, kisah anak mama Yana,..pasti Umai ku perhatikan..hehehhehe…kongsi cerita memang menyeronokkan

Biasalah, ibu muda………………..korang nak tahu apa rahsia ibumuda ini aktif berblog walau ada anak kecil…

Jom….GEGAR sama-sama…..

6 ulasan:

Adinda Amy Sensei said...

as salam kak ayu...

maaf lama tak masuk..ada masalah sikit....emel blog tak bole bukak..kene hacked...so saya terpaksa buat akaun baru dan blog baru...harap kak ayu sudi singgah blog baru saya kalo free...

saya dah linkkan blog kak ayu lam blog baru ni...

sedih gakk blog lama tak bole bukak...

Adinda Amy Sensei said...

blog baru ni..

http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com

Insan Marhaen said...

IM dah terjah blog Mama Yana. Memang .. hu.. letih baca dan menunggu loading.. sesekali gelap desktop kita dibuatnya..

eelobor said...

memang aku pun suka baca kat blog mama yana.... best, sebab gaya penulisannya yang jujur

mama maman said...

Terima kasih ayu....

Insan Marhaen: betul ke lmbt loading kat blog kita... alamak... kena ambik noted nih... anyway terima kasih kerana cuba terjah blog mama yana... dtg la lgi tau..... sori kalu berat nak loading... rasanya takde la byk sgt widget kita letak...

eelobor: best ke baca blog kite... auuwww.... jujurkah..?? terima kasih.... :)


http://mamayana10.blogspot.com/2011/02/terima-kasih-teman.html

Citarasa Rinduan said...

amy--
wsalam..patutlah awak lama tak bersiaran...okey kak datang


IM--
terima kasih kerana join edisi GEGAR blog anda.......nanti join sama-sama yer...ayu bagi duit minyak motor..hehehhe


eelobor--
aku mmg suka pada kejujuran...alhamdullilah..syukur...

mama yana--
sama2 daun keladi..blog kamu..dah setengah tahun dalam bloglist ku...

wah,..terharu..nanti ayu kesana yer