CITARASA RINDUAN

Sunday, February 13, 2011

Jom......kerja, eik...hari ahad pun kerja ker?

Selamat pagi ahad sahabatku sekalian……

Syukur, syukur…hari ini kita dapat sekali lagi bersua dialam maya…subuh-subuh ini aku dah online, biasalah tukang masak..kena cari rezeki pagi-pagi, kankan?

Kepada blogger yang sedang ulit dibuai mimpi tu..selamat beristirehat yer..

Nanti kita bersua di GEGAR blog…yang pasti, sahabatku semua,,sila bersabar. Akan ku GEGAR satu persatu..
Tunggu!!!!

PS: periuk, kuali…harap-harap pekerjaku semua dalam mood happy……….pagi ahad, sure citarasa rinduan kena gegar dengan pelanggan, selalunya ibu-ibu cuti memasak sarapan..……………..jom kerja!!!! 

6 ulasan:

eqbalzack said...

salam ayu...abg eq pun kerja 7 hari seminggu..
isnin-jumaat kat UPM, sabtu & ahad mengajar tuisyen Physics sana sini...

eelobor said...

kerja...kerj....kerja....

ikhlas - ibadah - ganjaran - Alhamdulillah....rezeki masyukkkk

ChiLaBaey's Spot said...

Sama2 sibuk dengan kerja masing2 yer... Apa2 pun selamat pagi dan masak sedap2 yer..... :)

Mat Gebu said...

salam ayu...hangat lah blog anda..syabas yeaaa..menjadi..

cik pulau said...

cik pulau pun kerja gak kak Ayu,,
kerja menonton drama2 korea..hehe..
nyway.. have a nice day.. ^^,

jeBateja said...

ooo...hari ahad ibu2 cuti masak....patut le wife den tak maw masak khari ni...cuti ngupernya.....ahakz....