CITARASA RINDUAN

Saturday, February 12, 2011

Gegar blog ke 7- hawa

Untuk, mengakhiri entry pada 12 Febuary @011.. dan sebelum aku beradu ingin ku gegar blogger hebat yang menjalankan perniagaan online..


Blogger wanita ini ada menjual pelbagai produk kesihatan yang berkaitan dengan wanita dan anak-anak..jua bagus untuk kesihatan pemikiran dan ingatan………

Tak percaya?? Percayalah………..

Jangan tak tahu…ibu muda ini…walau menjual produk secara online beliau pun suka skodeng blogger masakkan tau……

Foto Saya

Jom ramai-ramai kita kasi gegar blog Hawa, mana tahu boleh dapat discount  produk tu…….produk apa tu??? Sila klik sini…………pasti korang berkenan..yang sedang dalam proses menunggu cahaya mata...korang kena terjah sini....kasi gegar yer...selamat malam semua...

4 ulasan:

ewanrani said...

wah mcm best je gegar2 blog nie..
kalo leh gegar blog aku lagi best...
tp blog newbie je pn...hehehe

http://ewanrani.blogspot.com/

Citarasa Rinduan said...

ewanrani--
adik dah tinggalkan url di entry gegar blog??

kak ayu buat satu persatu..so ambil masa sedikit yer dik...

Zulfahmi Abidin said...

amboi kak.havoc skrg main gegar2 lak dye.^_^ say hai to hawa.^_^

AMMAR YASIR said...

Ammar nak g godek-godek blog tu sekarang..kasi gegar gitu