CITARASA RINDUAN

Saturday, February 12, 2011

CitarasaRinduan terharu_ thanks Ben Ashaari Blog_

Terima kasih ben…entry ben berkenaan gegar blog sila klik sini
Terima kasih sekali lagi Ben Ashaari Blog kerana mempromosikan GEGAR BLOG diblog citarasa rinduan…

Yang buat ku teruja…

  1. Komen di entry gegar blog dari 36 komen kepada 101 komen……..ya ampun…berapa banyak sahabat blogger singgah ke blog ku…..??

  1. Visitor pun mencecah ke 70…satu peningkatan yang amat mengalakkan…

  1. Itu belum kira follower yang semakin bertambah-tambah…dari 520-552, namun, sesungguhnya aku tidak menggalakan kalian follow blog aku…niatku hanya ingin memperkenalkan blog kalian, tiada paksaan…

Dan, sejujurnya ingin ku kongsi dengan kalian, aku blogger yang banyak tangungjawab………………..insyallah….dengan kejujuran dan keikhlasan kalian semua..akan ku reniew satu persatu..

Terima kasih semua, mungkin reniew akan mengambil sedikit masa…dan tarikh GEGAR blog berakhir pada 03032011

15 ulasan:

pearl jade said...

baru ada kesempatan nak kenal akk
salam kenal ya kak :)

Adinda Amy Sensei said...

tahniah kak ayu....dah semakin meriah blog...:)

rosmina samin said...

suka ^__^

Citarasa Rinduan said...

pearl--
salam ukhwah...terima kasih sudi join gegar blog..nanti kak terjah yer...
tunggu

amy--
terima kasih dik, kak dah buat beberapa entry untuk menGEGARkan blog kawan-kawan

amy punya esok tau..tunggu

Citarasa Rinduan said...

rosmina--
terima kasih dik

cik pulau said...

walau bz macam mana pun,cik pulau tau kak Ayu still ada masa tuk update blog.. betol tak???

all the best kak...^^,

Novelgurl said...

Assalamualaikum

terbaikkkk !! ^^

eelobor said...

pergh....dasyat la ayu nih.

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
alhamdullilah, blog buatkan kak ayu rasa bertenaga, terhibur dan gembira.....


novelgurl--
waalaikumusalam..
dik, nanti kak gegar blog kamu..tunggu....giliran dari yang awal yer


eelobor--
tak tidur aku wei....beb, kamera cantik beb!!

akuanakpahang said...

Salam, pergh!! hebat tu :)

Citarasa Rinduan said...

akuanakpahang--

wsalam, blog encik,,,esok petang ya...

eVy-D-YaNa said...

salam kak~

sy ada jgk buat entry promot segmen akak ni...tp tu la followers blog sy xramai pn,xtau la berkesan ke tak..

pa2 pn thanks la organize segmen ni~ :)

http://evydyana-poohtigger.blogspot.com/2011/02/jom-join-segmen-jom-gegar-blog-anda.html

Citarasa Rinduan said...

wsalam

evydyana, terima kasih yer dik...kak terharu...

nanti kak kunjung ke blog kamu..terima kasih sekali lagi

eVy-D-YaNa said...

oryte~ :)

Melur Jelita said...

Salam Puan Ayu Jelita,

salam perkenalan dari saya...

walaupun saya rasa saya agak terlambat tapi demi untuk menyokong rakan - rakan bloggers, saya join gegar blog Puan Ayu Jelita.

Semoga sukses dan tahniahhhhh