CITARASA RINDUAN

Sunday, February 13, 2011

Gegar blog ke 9-kakseroja a.k.a kakcik




Blogger wanita ini, merupakan bloggger yang yang agak pemalu dari segi bersahabat……..tapi sering berblogwalking, hasilnya, bila aku BW..aku sering nampak beliau merayau-rayau di blog-blog sahabat.

KAKCIK SEROJA

Masihku ingat lagi semasa contest yang di anjurkannya, beliau tak mahu kerana contestnya, blogger yang lain jadi followernya..so….nak kawan dengan kakcik,……sila bersahabat dengan sejujurnya………

Keistimewaan blogger kakcik, ibarat hubungan ibu dan anak-anak, saling menasihati sesama kita…..
Jom ramai-ramai kasi gegar blog kak seroja…….sila klik sini..


PS: terima kasih sahabat yang masih dalam list menunggu, insyallah…….pastiku gegar blog anda…tarikh tutup pada 03032011

8 ulasan:

Syafiq Rosli said...

huhu xsempat nk join sis

Insan Marhaen said...

kakcik antara bloggerianis yang terawal follow IM

IMANSHAH said...

hebat ayu..masa untuk berblog tetap ada..saya la kui 10 dah collaps

Citarasa Rinduan said...

shafiq--
tarikh lambat lagi..03032011 baru kak close


IM--
ayu kan...kenal kakcik pun melalui IM....best dan enjoy bersama beliau


cikgu iman--
cikgu, 1 tahun berblog ayu dapati kawan2 blogger sangat baik2 dan suka berkongsi pengalaman,. molek ayu makin dekat dan kenal mereka...

semoga pelbagai manfaat diterima...amin

jeBateja said...

Ahakz....kakcik the best....tang kata2 yang puitis...ahakz

Citarasa Rinduan said...

jebat--
kalau bekawan dgn kakcik..yang penting kena ikhlas yer.....

akuanakpahang said...

Salam, kita kenal baik dgn kakcik tu :) (kenal dlm dunia berblog :)New Entry "Teman tapi mesra"

Citarasa Rinduan said...

akuanakpahang--
wsalam, semoga ukhwah kita bersama blog kak seroja berkekalan..amim