CITARASA RINDUAN

Friday, February 4, 2011

Layan, Apa saja FBI, ada cikgu shida waka..waka dan Paku belacan..

Saat ini, aku sedang layan tv9, Apa saja FBI, peeh……..seronok gile, inilah pertama kali aku layan rancangan apa saja FBI pada malam ini…..







Tajuk malam ini, adalah you tube. So cikgu shida dan paku belacan jadi tetamu undangan…mereka dalam you tube paling terkenal kan?

Peeh…….siapa kata nk terkenal kena jadi pelakon dan penyanyi jer….salah satu medan nak polular adalah dengan dunia maya. Lebih-lebih lagi you tube…

Tapi tak semua boleh jadi popular dengan senang jer, macam cikgu shida tu…sebelum nie berapa orang yang tak suka dia? Siap buat fan page dalam FB tak suka cikgu shida…


Tentang paku belacan pula, bangga aku bila mereka berbahasa melayu dengan fasih, siap menyanyi lagu yuna lagi..si belancan pun dah berkawin dengan orang Malaysia bulan December 2010..

PS:Terbaiklah rancangan Apa Saja FBI……..buat aku terhibur dan gelak….hilang stress sebelum ini..

4 ulasan:

IMANSHAH said...

eh cikgu syida, kawan senegeri ni..peghak

Citarasa Rinduan said...

orng parit kan cikgu>>>
dia mengajor sekolah rendah...
solo tu..hehehe

azieazah said...

...cuma Kak Azie pelik, kenapa penonton FBI tu semua golongan Makcik-makcik, nenek-nenek jer yg ramai. Mana golongan pendengar remaja yg minat dia kalu dia bertugas sebagai DJ radio Hotfm?

Kak Azie tak pernah tengok langsung YouTube Cikgu Shida tu, tapi menurut ramai kawan (dan anak-anak) semua tak suka, sebab OVER. Macam jatuhkan reputasi guru jerrr...
Pandangan masing-masing.

Mesra di Maya Tidak Mesti Harus Mesra di Luar

azian said...

alah kak...tak tgok...huhu!!!