CITARASA RINDUAN

Friday, February 4, 2011

Berjimba-jimba dengan BF, dengan scooter tu............

Selamat petang

Wah..hari ini aku dapat berjimba-jimba dengan en zalie berdua…sangat seronok ooo…jalan-jalan pusing kampong…dengan motor scooterku…

Sila jangan jeles yer, wahai adik beradikku semua…..kakak ko dapat gather2 berdua walau 2 jam kerana saat ini amat memadai…

Umai?? Dia ikut MIL dan FIL belanjer basah untuk citarasa rinduan, maklumlah esok dah start berniaga

*************************
Mulanya, ada adik ipar dengan suaminya belum balik kerumah mereka, dok santai-santai lagi..itu yang kami berdua tak kemana-mana, bila adik ipar balik ke pasir gudang…en zalie ajak keliling kampong…





Pic kredit to mr google

PS”Dan tiba-tiba aku rasa macam cerita 80an dulu-dulu dapat naik motor vespa dengan arwah atok…peeh…syok pekena angin petang….

11 ulasan:

Nieza said...

wah cantiknya vespa tu ayu...haha teringat masa kecik dulu selalu naik vespa arwah abah ronda2....btw selamat berhujung minggu yer ayu:)

Citarasa Rinduan said...

nieza--
ayu kan, duduk ala-ala citer dulu2...hhehehehe...romantik gitu...

yu pun teringat duk depan berdiri dengan tangan ada aiskrim malaysia...

PS: esok dah start niaga...so, kerja-kerja

rieyana ynn said...

wah...k'ayu...romantik nyer...;d

Citarasa Rinduan said...

yana--
sesekali jer dik..selalu tak pernah dapat berdua2...hehhehe

IMANSHAH said...

saya tak gheti naik vespa

cikgu isza said...

wahh.. nak kata apa?
jele aii..

DeQdEq said...

deqdeq tak pernah pun naik vespa...hehehhe

tp macam best je...nmpak sangat klasik

DeQdEq said...

akak....vespa kuning ni macam sama je dengan vespa dalam rancangan Apa Saja FBI kat TV9 skrg nih....hehehhe

Citarasa Rinduan said...

cikgu--
best tau, lagi-lagi layan di tepi pantai....hehehe

cikgu isza--
hehehhe..nanti dah abis pantang pi berjimba2 dengan en suami yer

deqdeq--
syok dik oooo kalau naik vespa, kak lupa nak snap pic...hahhah..a`aa baru perasan vespa yang kak google nie ala2 dalam rancangan apa saja FBI

azieazah said...

Hahaha so cute.. so sweet!

ronda naik scooter. Pakai kebaya dan sanggul tinggi..

Macam A Mamud bawak awek dia, pusing Taman Tasik Taiping!

From Taiping with Love!

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
hahahahha..ada tak hisyam bawa vespa dgn seri bulan>>

pasti ayu jeles tau