CITARASA RINDUAN

Friday, February 4, 2011

Makan besar????

Selamat malam……

Maaflah teman-teman..aku tak bersiaran pada malam ini…hanya dapat buat 2 post entry sahaja….hari nie dah 04.02.2011, nak ucap selamat hari lahir cik ajib (pak saudara en zalie),Bayzura Armain (bekas pelajar AKMA, mersing), dan kepada sesiapa yang menyambut hari kelahiranya pada hari ini...semoga kalian panjang umur dan dimurahkan rezeki..amin

 
****************************
Terima kasih kepada sahabat-sahabat yang sudi singgah dan komen ke blogku..
Sebenarnya, aku ke kulaijaya, makan besor..ala-ala sambut tahun baru cina, 1 Malaysia lah katakan….

Ke mana? Kedai makan biasa jer, siapa kata tukang masak tamo makan kat luor? Silap beb…aku bab makan, warung kedai makan semua aku tak kisah, hanya malu-malu nak masuk hotel, restoran atau kedai makan yang ada class yang ada bintang-bintang…tak reti bab kesopanan bila ada waiters duk sebelah….tak tertelan rasanya makanan di depan mata..macam rasa pasir jer..hehehe

Tapikan, oleh kerana aku tak makan nasi time malam…aku cuit-cuit manja jer lauk pauk kegemaran FIL dan MIL…..

Jom..layan gambar kami sekeluarga, adik iparku pun join sama berserta suami tercinta…..







PS:Kredit to rusdy kerana belanja makanan malam kami…sambil berbual dan bergurau setelah sekian lama tak dapat berkumpul bersama…kami dapat layan percikan bunga api a.k.a mercun sempena CNY…..peeh…memang meriah,

9 ulasan:

alinac lover said...

amboi..besh tu kak~

sissyira said...

salam pagi jumaat =)

memang besau tu kak,,,,

nanti kita buat blogger makan besar lak

Mas said...

bestkan ayu sesekali dapat berkumpul dan makan ramai2...meriah..
mas pun baru semalam family mas datang bertandang...memang meriah dan gamat dibuatnya......

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

makan kat mana?

azieazah said...

Wahhh seronoknya makan ramai-ramai bersama keluarga time cuti.

Dah penat masak memasak, hendak juga dilayan dan dihidang di kedai lain, ya tak?

Ehhh eskrim 20 sen tak beli ekkkk?

IMANSHAH said...

eh bekas ikan tu mak besarnya..siakap ke

maszmadi said...

eee bestnye dapat makan ramai2 kan..... musti meriah

ChiLaBaey's Spot said...

Itu yang dinamakan rezeki tahun baru cina... Hehehehe... :)

Citarasa Rinduan said...

yong--
sejak bulan 5 kami tak pernah kumpul dan makan malam bersama...first time hehehhe, tersangat happy


syira--
salam ptg jumaat sayang
heheheeh, duitnya pun besor..nak ikut..jom, teringin nk kenal kamu


mas--
sesekali mmg best. lgilah ayu buzy di citarasa rinduan jer


salam cikgu azreef--
di bi si na (sebelah kedai tayar)..


cikgu iman--
ikannya pun besor, yer,.ikan siakap stim dan ikan bawal 3 rasa utk FIL...


masz--
rindu kat kamu, sangat menghiburkan bila sesekali kumpul bersama, ini belah en zalie

bang muz--
hahhahhha, tak ada ng pu jer, hany pecikan bunga api...