CITARASA RINDUAN

Saturday, February 12, 2011

GEGAR blog Cik Kamoo!!!!!

Dengan latas bismillah........aku merasmikan GEGAR BLOG

Alhamdullilah……..
BUAT PERMULAAN ……..perasaan teruja kerana ada antara kamu yang sudi join gegar blog yang ku anjurkan….

Aku akan gegar dahulu blog yang terbaru singgah ke citarasa rinduan…dan akan diselitkan blog yang sudah lama bertahta di teratak blog citarasa rinduan…

Aku akan buat satu persatu kunjungan ke blog kalian…yang penting, tinggalkan url kalian……klik sini

Gegar blog pertama

Cik Kamoo
*SINGLE [but not available], SIMPLE, SHORT & SWEETSOUR kadang2 CEREWET!* Happy go lucky tp cepat menangis! SAYA...hanya seorang hamba Allah yg sederhana dan tidak pernah sunyi dr melakukan kesilapan. Seorang anak pada ibu dn ayah yg sgt penyayang. Pnh mjadi seorang kekasih pada si kekasih yg dikasihi. Seorang adik dn jg kakak. Seorg sahabat pada mereka yg menganggap diri ini adalah sahabat. Seorang staff GOMEN yang sentiasa berusaha utk menjadi yg terbaik dlm kerjayanya. Juga seorang yg sgt cintakan SENI gambar, still enjoy cooking, love travelling and love writing so much! MENULIS BUKAN KERANA NAMA, TP INI TULISAN AKU. I LOVE people who r honest to themselves.
 My Photo
Kalau korang minat ambil gambar dan suka melancong…korang kena singgah ke blog cik kamoo…..pasti mata korang tamo terkelip-kepil……kan cik kamoo kan????

Jom..kasi gegar blog cik kamoo….

4 ulasan:

sahromnasrudin said...

jom..kiter gegar..support rakan2 kita

Cik Kamoo said...

Terima kasih Citarasa Rinduan!! Sungguh terharu...lebih terharu tu...blog pertama yang digegar!! hu hu

Citarasa Rinduan said...

en sahrom--
terima kasih atas kunjungan ke gegar blog....sama-sama kita merapatkan ukhwah


cik kamoo--
sama-sama...
nanti kak ayu nak belajar ambil gambar macam kamu....sesekali nak melancong pun,.boleh kongsi pengalaman dengan kamu...terima kasih dik

Cik Kamoo said...

Review blog kak ayu plak...promote balik

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/02/citarasa-rinduan-sedang-bagi-gegaran.html