CITARASA RINDUAN

Saturday, February 12, 2011

Gegar blog ke2- Cik Mat Gebu-DTS

Blog masakkan yang terkenal dengan DTS-dapur tanpa sempadan ini…merupakan blogger yang sangat mesra di alam maya mahupun reality……acapkalai resepi-resepinya bermain di dada majalah Jelita..
 My Photo
Cukup terkenal dengan nama mat teko, mat derhaka dan mat bunga…(abis aku mat gebu jeling-jeling manja)…jangan marah yer cik mat………nak kenal beliau, sila klik sini

Aku teruja untuk memperkenalkan blog DTS ini kerana cik mat seorang yang tidak lokek dalam rahsia resepinya, sesekali nak kongsi cerita pun,cik mat boleh menjadi pendengar setia…….

Sebelum aku undur diri, jom layan pantun sekerat ini…

Makan malam sampai senak
Terus minum pati halia cap orang kampung
Jom kenal Blog Teruna dari sedenak
Kalau tak singgah pasti korang melopong


PS: DTS merupakan blogger pertama yang suka berligar-ligar diblog citarasa rinduan, dan sering memberi komen-komen yang membina, terima kasih DTS......



4 ulasan:

Mat Gebu said...

Terima kasih ayu...terharu ni nihh..huhu..

maszmadi said...

hm.. nak singgah umah cik mat macam yang ayu inform tu la.. hehe

Siti Indrawati said...

Assalamualaikum ayu..betul tu..DTS lah sumber masakan ct..i love DTS..

Adinda Amy Sensei said...

ada juga terjah blog dia...tgk resepi..hehe