CITARASA RINDUAN

Friday, February 11, 2011

Orang Biasa??? Gegar blog...

Selamat malam sahabatmu semua….

Terpanggil aku untuk buat entry ini, teruja sebab followerku semakin bertambah……ingin ku promote bloger yang sudi singgah ke blogku..

 

Antara yang paling terbaru followerku adik syuziafrina, blogger baru yang sudi menjadi followerku yang ke 517…

 

Bila ku perhatiakan…entrynya penuh mendalam…penuh dengan penulisan yang sangat bagus..

 

Jom ramai-ramai kita pakat gegar blog Orang biasa…….pasti kalian yang gemar cerpen pasti teruja nak membaca hasil penulisan kreatifnya……..

 

My Photo

contohilah ikan yang hidup di lautan terbentang walaupun air di sekitarnya masin,tetapi ikan tak pernah mengizinkan kemasinan itu menyerapi insangnya....

 

Indah bukan kata-katanya??? Jom klik sini untuk ke blog beliau

 

 

************************** 
PS:Petang tadi, kami diuji olehNYa…..walau dalam keadaan hujan yang lebat. Cuaca yang amat membimbangkan, suasana keliling hanya ada pokok-pokok hutan dijalanan…2 jam kami hanya bertemankan lampu kecil yang kehausan bateri..

Alhamdullilah, tuhan maha kaya..akhiranya Dia mudahkan…terima kasih Azmi, Angah dan Wan saari yang sudi membantu kami semasa dalam kesulitan………terima kasih sekali lagi


12 ulasan:

Mamamya said...

assalamualaikum ayu...

alhamdulillah blog akak dah 'sihat' dr terkena jangkitan malware tu...terima kasih yer sudi call akak...

kete ayu rosak ker? tp apa pun alhamdullilah sekali lagi sbb semua selamat kan....

P/s: nak pi ziarah blog yg ayu promote ni..:)

alinac lover said...

yong tgh frust..nak buat cookies..tp x jadi.adik pulak dok ggu..trus stop buat

Citarasa Rinduan said...

waalaikumusalam...
suka ayu dapat singgah ke blog kak.,
so.,kak ikut cdgnn ayu yer, buang di blogspot kak?
alhamdullilah...sama-sama...

syukur, sangat...mula2 rasa sangat tesentak...sampai asap banyak keluar dari enjin..syukur tak ada apa2...
thanks kak...

yong--
yong, alahai adikku seorang ini...
malam nie, teruskan mengkokis eik..mana tau menjadi...

ckLah@xiiinam said...

Bloger yg hebat....syabas!

AMMAR YASIR said...

Wah..nampak macam best je..kena skodeng blog ni sekarang jugak..hehehee

kakcik said...

Alhamdulillah... makin ramai sahabat maya Ayu. :)

cik pulau said...

ujian tu kak AYu..
insyaAllah..Allah sentiasa bersama kita.. hehe..^^,

jeBateja said...

Kesusahan apa kah itu....? keta rosak.....uikkk....bahya sungguh....kasi beli baru lah tokeh....

aLieF si Muncung ManiS said...

waaa...untung nya budak tu kena review..hehe.bila la blogger new bie mcm alief ni kena review juga..hehehe..gurau je kak...saje nak mesra2..kita kan sahabat blogger..ehee

Mak Su said...

org biasa juga bisa menggegar dunia blog, tidak perlu terkenal :)

Kakzakie said...

Semakin tabah seseorang itu akan semakin banyak ujian diberikan. Allah tahu siapa yg layak menerima ujian dariNya....

eelobor said...

sampai kul berapa baru mekanik tu datang? banyak betul dugaan ko eh? sabar la ayu.... storm tu nak tukar kulit kut. mana tau dia dapat jiran baru nanti....