CITARASA RINDUAN

Wednesday, February 16, 2011

Jangan menipu, blog boleh lenyap………..

Bismillahirahmanirahim……

Selamat pagi rabu semua……
Alhamdullilah, syukur kepada yang Esa…kita dapat bersua sekali lagi didunia maya…ku hirup udara nan segar tanda aku diberi kesejahteraan kesihatan yang baik olehNYA….semoga kita dirahmati dan dipanjangkan usia..amin

Macam biasa, pagi ini..aku cari mood………nak siapkan segmen GEGAR BLOG ANDA…peeh…mula-mula ingatkan tiada respon..namun syukur, kini ada 200 blogger yang mahu blognya di GEGAR……

***********************
Hasil gegar yang aku perolehi hingga kini, kebanyakkan blogger adalah dari blogger remaja yang sedang meningkat dewasa, mereka ada cerita yang pelbagai, sangat kreatif namun

Kadangkala masalah aku nak follow atau cari identity mereka membataskan segalanya..

Tak apa, itu hak mereka..tapi kalau nak pergi jauh..sekurang-kurangnya korang banyakkan berblogging. Perlahan-lahan..satu hari satu entry..itu pesan sifuku Ben Ashaari……setujukan??

************************
Perhatikan blogger otai nun….., aku bukan otai ya, sebab aku baru setahun berblog..ayat pun agak tonggang langgang…tu pun geng-geng bloggerku ada yang menegur kesilapanku..TERIMA KASIH kawan-kawan..

Beblog bagiku untuk berkenalan dan merapatkan ukhwah..seterusnya memperkenalkan kedai makanku CITARASA RINDUAN……

Jadi, berblog seikhlas yang mungkin………jika sekali anda menipu…kesannya akan kalian hadapi sendiri…kawan hilang!!..blog pun boleh lenyap perlahan demi perlahan!!!..takutnya………………..

Kan? Kan?.................


PS:  kerja…kerja…., jom singgah ke citarasa rinduan…mulakan Bismillah disetiap pekerjaan….

19 ulasan:

Mat Gebu said...

salam ayu..syabas untuk ayu, blog ayu boleh dijadikan batu loncatan pada mereka untuk memperkenalkan blog masing2 pada dunia blogging....

cik pulau said...

wah kak Ayu..
kagum la dengan akak..
tadi bukak2 je blog..
tgk kak Ayu dah gegarkan blog cik pulau rupanya... hehe.. thanks...


betol.. jgn menipu..
cik pulau plg x suke org menipu.. huhu..^^,

jeBateja said...

Hik...hik.....selamat bekerja ya bu....

Err...telur ayam setengah masak 3...air Holoklik satu....ahakz

Novelgurl said...

Assalamualaikum

pg kak ^^ makan! makan ! belanja ! heheh

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Semoga Ayu terus sukses. Kami sentiasa memberikan sokongan. Nak suruh Ayu gegarkan blog MM pun skrg ni entry I asyik crita pasal sakit chicken pox je tak sudah... segan plak.. hehe.

kakcik said...

Assalamu'alaikum Ayu...

dalam sibuk2 di Citarasa Rinduan, Ayu masih sempat mempromosi blog kawan2. Semoga murah rezekimu, dik. :)

zeqzeq said...

Pagi puan sri, ayu berblog untuk sale bisnes utamanya. Teruskan, saham sini dan saham sana kifayah..info menu dll yg berguna juga. Tapi jika berblog utk toprangking temasuk riak, saham kosong,lagi pun top tapi jika sombog tanpa mesra blogwalking pun dikira membazir masa tanpa info yg berguna...berhibur tanpa batas memang tak pernah puas kan kan..

AMMAR YASIR said...

Ammar setuju sangat dengan kata-kata akak tu.

Mas said...

tahniah ayu,
mas pun setuju ngan ayu...
berblogging juga perlu ikhlas kan ayu...

eelobor said...

wah...puan ayu sekrng kaya dengan idea2 skrg....syabas betti...

Lelaki Ini said...

wah!
tahniah2!
blog nieyh bagus promote blog alin..
good2!
moga citarasa rinduan makin maju!

ainnoraini said...

alhamdulillah ade jugak yg sudi mengegarkan blog kengkawan ni...

buat ape nak tipukan..biar la ikhlas...

tq ayu...

azila said...

tahniah ayuu...:)

yatie's EPISODE said...

bagus kak.. terima kasih sbb sudi gagar belog blogger laen. bagus2. jgn lupe gegar belog yati. hihi. yati nak buat cenggitu juga. tapi tunggu follower byk dlu la mcm akak. hee ^^

alinac lover said...

thanks akak gegarkan blog yong hehhehe

EiJa ZaQuaN said...

wah tahniah..ayu..dah boleh wat segmen gegar blog..

eija berblog utk suka2 jerk..utk memori diri sndiri..:))

sicKo^ said...

btul.. btul. aku sokong 100%.. Bua blog kena ikhlas.. aku pun banyak jalan2 ke blog yg otai2 termasuk lar blog ko ni :p

nyanyisunyi said...

Ayuuu..(dengan lemah lembutnya)
ida pun naklah ayu gegarkan blog ida yg baru dua tiga hari hidup ni...heheheh..
tahniah ayu..mudah2an usaha ayu diiberkati dan memanjangkan ukhuwah sesama kita dan ingat pesan ayu..jgn menipu dn ikhlas bila berblog..

akuanakpahang said...

Salam, betul tu.. yang penting kita kena jujur pada kehidupan ini.