CITARASA RINDUAN

Thursday, February 3, 2011

Kenapa aku tak dapat berblogging???


Selamat petang….

Wah…sedihnya, cuti CNY..…..aku tak dapat nak update blog mahupun blogworking ke blog kawan-kawan…….

Hari ini dari jam 10 pagi sehingga 2.45 petang, Karen blackout….
Peeh……..bab panas?, aku tak kisah, maklumlah cuaca yang mendung seperti hatiku kini…tapi…nak memasak lauk pauk untuk kami sekeluarga..macamana?

Akhirnya…………hasil lauk pauk menjadi jua……..

Yes…..yakin boleh…heheheh


PS: TNB………..awat tak habaq awal-awal karen tak ada?????,
kawan-kawan lunch apa tadi???


12 ulasan:

azieazah said...

Aduhh kesiannya bila blackout.

Kalu kat rumah bolehlah bersabar, tapi kalu berniaga kedai makan, memang rumit. Nak guna blender, nak guna kipas... dsb.

Sabarlah yaaaa...

hazlin said...

ayu,
blog dah menjadi asam garam kehidupan.. hehehe

Citarasa Rinduan said...

kak AA,
ayu cuti sbb sokong 1 Malaysia, CNY kan..so...tung tang tung tanglah.....so..lambat hasil lunch kami..hehehe


cikgu hazlin
kak...syok berblog..dapat geng2 yang best dan saling menyokong..thanks

Miss Mirror a.k.a Sam said...

mmg tensen takde karen.. klu I mmg order pizza je la jwbnya.. jgn plak restoran pizza pun blackout udah.

Citarasa Rinduan said...

MM..
ayu duk area kampung..tak ada dilevery........so...masak cincai2 jerlah...heheh

Insan Marhaen said...

ok juga lauk tak ada karen..

Citarasa Rinduan said...

IM..

belasah jer...sbb adik ipar balik kampung..tu yang meriah sikit ada tetamu...

psst..pic tu time tak ada karen tau...heheh

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

wah, begitu best sekali lauk di waktu karen takde yer, hehehe...

time cuti2 nilah, time tulah takde karen ye kak, spoil je kan...

ooo tu yg akak tk dpt tgk citer taubat nasuha tu?

Citarasa Rinduan said...

azreef--
salam petang khamis dik...

itulah..tak dapat nak tonton drama tu...tak apa..nasib awak syer video tu.....thanks yer

IMANSHAH said...

siang ok lah, kalau malam mahu menangis..macam mana lah org2 zaman dahulu ye tanpa elektrik

Gen2Merah said...

bagus lagi blackout daripada mati air macam di tempat kami.. huhuhuhu

Kalamhati said...

dlm2 takde karen tu
masak gempak gak..hehe