CITARASA RINDUAN

Monday, February 7, 2011

Aku terharu, terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum.

Alhamdullilah….syukur padamu illahi……untuk hari bersejarah ini 7 hb febuary..,..selain aku dapat saguhati dari blogger kakchik diatas contest yang kujoin…

Aku mendapat hadiah yang tak bernilai dari nuffnang …sure RM kan..yahoo…best gile…walau tak banyak tapi, amat memadai dengan setiap usahaku selama ini....

Tak silap, hari ini kawan-kawan blogger yang amat rapat pun dapat cek dari nuffnang……..syoknya..angpau CYN kan????

Terima kasih nuffnang……………

Terima kasih sifuku Ben Ashaari kerana memperkenalkan dunia Blog….inilah hasil pertamaku setelah 10 bulan mendaftar dengan nuffnang...

Terima kasih teman-teman yang sentiasa menyokong blog citarasa rinduan, benar seperti kak azieazah katakan, walau berblog suka-suka hasilnya???

Alhamdullilah………..

PS: kepada blogger yang paling aku hormati semestinya blogger teruna dari sedenak, terima kasih atas bantuanmu cik Mat gebu………………DTS, jasamu ku kenang….



22 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah Ayu... boleh la belanja. ;) hehe.. gurau je.

Citarasa Rinduan said...

MM

no hal, bila???

angsana kan>>

Nieza said...

tahniah ayu...murah rezeki tu..:)

Citarasa Rinduan said...

nieza--
thanks...terima kasih yer kerana menyokong citarasa rinduan

cikgu isza said...

wah.. syukur alhamdulillah..
tetiba mata jadi begini $___$ bila baca entri ni..
:D

aLieF si Muncung ManiS said...

waaahhh..jeles nye..bila la alief nak dpt?hhuhu...tunggu setahun lagi kot..hehe..mesti dpt beribu kan??ni buat aku smgt nak berblog ni.haha

Black_roses92 said...

tahniah kak, bertambah rezeki..

anyway, jom la join skali kontes tuh.. ;)

Kaizen Shinobi.com said...

tak banyak nak mintak...

nak nasi gorengcili padi 1
telur dadar 1
air teh ais susu lebih 1

bleh tak? ngeh3

Syafiq Rosli said...

boleh la blnje sis..

DeQdEq said...

tahniah kak...deqdeq ni ntah bila nak merasa duit dari nuffnang..hehehe

akuanakpahang said...

Salam dan tahniah usaha tangga kejayaan kata org tu.

azila said...

salam..waa..tahniah ayu:)

en_me said...

makk kayo tewww.. ehehe

Kakzakie said...

Salam Ayu,

kalau kakak ke citarasa rinduan jangan keluar bill tau. dah masuk RM banyak tu.....

eelobor said...

jangan risau, perutku sentiasa lapar untuk tunggu ko belanja

sahromnasrudin said...

tahniah..awak mmg blogger hebat dan semestinya seorang usahanita yang hebat jua..semoga bisnes awak terus maju...

ct_nurmarlissaa said...

taniahh....me tak dapat lagikk hasil tuaian niee...

azian said...

kak...
sy kene berguru dgn akak plak laaa...heheheh

kella said...

wah,,, tahniah ya kak ayu! dah dapat hasilnya! tahniah.. tumpang gembira nih! :)

kak ayu apa khabar? moga sihat sihat selalu.. :)

Halia Kentang @ Annpaan said...

akak, tahniah yer...
sy doakn akak dpt berganda2x nuffnang pasni..
nty ley blja sy mkn..hehehe

nur said...

Tahniah!!
teh tarik manis manis kaww punye satu ye..
Jemput ke:ALL IN ONE

LyNn'Azlina said...

syoknya dh dapat cek...sy pny pending lg ni..hope awal mac dh leh dapatla...