CITARASA RINDUAN

Monday, February 7, 2011

Yahoo....akulah antara pemenang Karangan untuk KakChik a.k.a Kak Seroja

ALHAMDULLILAH..

Rasa syukur padamu illahi….
Untuk segmen karangan untuk blogger kak seroja a.k.a kakchik…..aku mendapat saguhati….tak sangkanya..macam mimpi lah……………………untuk entry karangan untuk kakchik sila klik sini

Peeh……rasa gembira tak terhingga…….
Terima kasih kakchik……dan terima kasih kepada pembantu tak bergajinya kak azieazah..

Untuk kalian semua..sila klik sini untuk mengetahui siapa pemenang yang berjaya….


(PS: hasil pemerhatianku.,untuk segmen ini..aku berjaya merapatkan ukhwah sesama blogger…..dahulu aku hanya duduk dibawah satu-satu blogger..kini pandangan dan pengetahuanku semakin melebar………..terima kasih semua, semoga ada segmen yang boleh aku join, harap-harap yang menepati citarasa dan pengetahuanku ye!!……)

24 ulasan:

nur said...

Tahniah ye,, bestnya,,

miloais said...

salam my new friend!
terima kasih ye sudi follow blog iols tu....
nanti iols gi blog kak chik...

azian said...

akak...
akak ni rajin betul laaa...nanti sy pun nak buat GA...akak mesti join taw...heheheh

Kakzakie said...

Salam Ayu,

Ewah... melompat sakan dah. Dah e-mail address kat kakcik ke belum? Kalau tak kakak boleh tolong ambilkan....

jeBateja said...

Taniah....pehhh....tembikai laici satu...bungkus yaaa

dieya said...

congrats kak ayu!
still ingat lagi karangan kak ayu yg sangat lawak tu :-D

sahromnasrudin said...

tahniah utk sdra..berkat kesabaran dan usaha yang gigih, ia membuahkan hasil...

Mas said...

tahniah ayu...mesti keseronokkan tu....

ainnoraini said...

tahniah ayu...
tunggu hadiah la ye...

munna said...

tahniah ayu... walaupun saguhati bila dah menang tu mmg seronok rasanya kan?

akuanakpahang said...

Salam tahniah juga drp saya :)

IMANSHAH said...

tahniahn AYU..nanti ada lagi kita join lagi

IMANSHAH said...

tahniahn AYU..nanti ada lagi kita join lagi

EiJa ZaQuaN said...

tahniah ayu..

mmg best baca citer ayu tu..

igtkan betul..insyaallah moga jdk realiti..:)

cikgu isza said...

seronok tengok ayu seronok..
tahniah..

cik pulau said...

tahniah kak Ayu..hehe

Lelord said...

tahniah ayu

erienz said...

tahniah ayu....

Adinda Amy Sensei said...

tahniah kak ayu... :)

azieazah said...

Tahniah AYU.
Semoga hubungan berterusan dan berkekalan.

Saling hormat-menghormati.

Adakala, kita tidak sedar pun sesuatu yang kita lakukan (wpun suka-suka dan sekadar sokongan) memberikan kesan yang besar dan bermanfaat.

Begitu juga adakala, komen sebaris yang biasa, memberi kesan terbalik pula.

Semuanya sukar kita menduga. Apapun menjadi harapan kita bersama, agar yang positif sentiasa menjadi prinsip kita.

Melati said...

Congratulations Ruhayu =)))

Gegar 1,000 blog oleh BEN ASHAARI

Mana pasangan kita?

mamawana said...

Assalam sweetie

Mama tag jom join

http://putihmerahbiru.blogspot.com/2011/02/putihmerahbiru-1st-giveaway.html

Citarasa Rinduan said...

nur--
terima kasih dik atas ucapanmu

miloais--
salam, terbaik karangan iols tau...ayu suka sangat


azian--
salam. azian..cepat2 buat GA>..nanti kak war-warkan...


kakzakie--
salam. melompat macam budak2 ayu lah nie kak zakie..hahahah
belum email lagi..sat2...thanks ingatkan...sibuk di citarasa rinduan lah


jebateja--
thanks atas ucapan..hahaha..buah tembikai tak jual...buahan lain2 yer...


dieya--
thanks sayang..hahaahha...karangan spotan, kak ayu nie jenis kalau rasa nak join terus gegar!!!!


en shahrom--
terima kaish atas ucapanmu..terima kasih mengunjungi blog CR


Mas--
sangat seronok dan teruja...thanks yer atas ucapanmu


munna--
adeh...rasa macam ayu lak yang jadi juara...sangat teruja dan suka............lompat2 tau


aku anak pahang--
salam encik...sama-sama...terima kasih atas ucapanmu..


cikgu iman--
jom join apa2 lagi contest yer...kalau tak pun...cikgulah buat GA ayu join...okeykan???


eija--
sama-sama...terharu hingga kini..betullah ramai yang kata ingatkan gathering tu betul2 hahahahahha...


cikgu isza--
terima kasih cikgu, memeriahkan dunia blogging membuatkan ayu sentiasa ceria walau ada tanggungan dialam reality...


cik pulau--
thanks yer atas ucapanmu..kak ayu hargai


kak lelord--
peweet...thanks tau...ayu suka sangat nie


erin--
sama-sama..thanks atas ucapanmu

adinda amy sensei--
sama-sama..kak tampar pipi..ohh...betullah kak seroja bagi ku saguhati...


kak AA--
sama-sama kak..ayu suka tak terhingga..mengalahkan orang yang juara jerkan..
indah sungguh dunia blogging..syukur masih ada sahabat yang sudi berkawan dengan ayu...

walau penat fizikal dan mental tetap bersyukur kawan-kawan memeriahkan dunia maya ayu..
TERIMA KASIH KAK, TERIMA KASIH SEMUA



MELATI--
terima kaish dik, salam ukhwah. salma ziarah...


mamawana--
salam...
insyallah ayu join..nie dok suka dengan kemenangan..hahahha...tarikh lambat kan? 30 march???
thanks tag ayu yer

kakcik said...

Ayuuuuuu ooooo Ayuuuuuuu....

kakcik belum terima lagi alamat Ayu niiii..... :)