CITARASA RINDUAN

Monday, February 7, 2011

Happy Aniversarry Eelobor dan Puan Isteri, Happy birthday Alex Tan


Entry ini, ku tujukan khas untuk blogger eelobor dan puan isterinya………..
Selamat hari ulang perkahwinan buat mereka, ku doakan mahligai yang kalian bina berpanjangan hingga akhir hayat…..semoga muaz dapat adik cepat-cepat yer....

************************
 
Jua, happy birthday buat sahabat poli ku…Alex Tan, Gong xi fa cai……semoga ceria-ceria selalu….

 Alex Tan


PS: Hari ini dah 7 hb febuary, bila aku belek kad follow up en zalie..nampak gayanya ada 3 temujanji…9,14 dan 23 hb febuary 2011……dan nampak gayanya…aku nak pastikan sepanjang follow up en zalie, umai akan tetap bersekolah seperti biasa, moga-moga dipermudahkan…amin


12 ulasan:

Amy Syaquena said...

wah baru taw nie sahabat kita sambut anniversary hari nie...ok sat gi nak wish kat blog dia la..thanks ye for the info

Citarasa Rinduan said...

amy--
ayu br balik citarasa rinduan..
selalu check bloglist..tu yang dapat tau..
jom pakat terjah blog eelobor

Mas said...

happy anniversary dan happy birthday buat kedua2 blogger...

wahida said...

hepi anniversary to eelobor dan hepi birthday to ur friend...
semoga urusan ayu dan en. zalie dipermudahkan...amin....

Citarasa Rinduan said...

mas--
terima kasih......

wahida--
terima atas ucapan dan doamu itu..terharu.....insyallah..semoga en zalie semakin sembuh..amin

akuanakpahang said...

Salam, semoga selamat sentiasa ceria sepanjang usia buat mereka semua :)

Encik MamaT said...

wah.. semoga mereka tetap ceria di hari yang bahagia...

azzey said...

Dah masuk bln ke-2 utk tahun ni kan ayu..:)

Kakzakie said...

Salam Ayu,

Kakak pun nak ucap juga buat eelobor dan isteri moga kasih berpanjangan dan bertambah meriah dgn kehadiran anak-anak. Lagi ramai lagi baik. Hehehe....

ct_nurmarlissaa said...

eppi besday....:-)

eelobor said...

terima kasih ayu. siap buat entri yer. nak kena belanja la ko nih. hihihi

Citarasa Rinduan said...

anak pahang==
salam, terima kasih encik.semoga mereka dipanjangkan usia dan berbahagia selalu

encik mamat--
amin...


azzey--
yer azzey..semoga dipermudahkan


kakzakie--
salam kak....
muaz dah lama tak ada kawan...eelobor kena fikir somenthing...heheheh


kak ct--
kak..rindunya...thanks singgah


eelobor--
sama-sama no hal.....belanjer kak restoran mahal2 yer...
hehehehe..happy aniversarry beb..moga panjang jodoh ko....