CITARASA RINDUAN

Tuesday, February 8, 2011

Indahnya dunia berblogging~terima kasih semua~

Assalamualaikum..

Selamat tengahari selasa sahabatku sekalian…..agak lambat aku online 8 hb febuary 2011, FIL kurang sihat…..aku gantikan tugasnya di citarasa rinduan. Kalian dah lunch? Jemput makan ikan bawal asam pedas, sambal belacan dan ulaman yer….

**************************

Hari ini aku dapat saguhati dari kak lelord,nun di doha sana…… contest yang telah aku join 2 bulan yang lalu…….comel sekali saguhati tersebut…1 ekor unta yang sangat cute..1 ekor lagi buat kak shida (sepupuku, yang ku panggil kak long yang turut serta join contest kak lelord)



Terima kasih kak lelord, nanti ayu bubuh kat peti ais yer…magnet peti ais nie….cute2..i like..


PS: indahnya berblogging, rasa dihargai dalam persahabatan….mungkin aku belum di duga dari sudut rohani berkenaan komen-komen yang negative. Harapanku blog citarasa rinduan dapat bertahan selagi hayat dikandung badan…

Semoga ukhwah sesame kita berkekalan…….amin……terima kasih kerana mengunjungi blog citarasa rinduan, dan terima kasih menjadi sahabatku ayu-citarasa rinduan………..salam sayang dariku untuk kalian…

~Maaf tak dapat balas komen mahupun berblogworking ke rumah kalian.insyallah…akan ku usahakan jengah/menjenguk khabar dengan kalian……tanpa kalian, siapalah citarasa rinduan..~

8 ulasan:

azieazah said...

Buat masa ini, Kak Azie tidak terlalu berharap tinggi kepada dunia blog.

Seadanya. Jika yang baik datang, alhamdulilah.

Jika ada yang negatif, tutup mata dan telinga jer...

Kalu Dah Perangai Suka Mengecek...

maszmadi said...

semoga FIL ayu cepat sihat..
congrat menang FM tu, cumel la..
alhamdulillah, dunia blog ni, kita ambil yang baik, n buang yang jahat, insyaallah selamat..

jemput join LD masz kat SINI yerk

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga citarasa rinduan terus sukses

Piasara said...

seronok nya kalau kita seronok,enjoy..ia dtg dari dalam..
jgn nk kejar2 mcm2..folower yg ribu2,komen yg byk..nk femes jer.Biar santai jer kan..setuju tak ngan sy?

akuanakpahang said...

Salam, semoga blog anda terus ceria!

eelobor said...

indah sinar sang suria....

Lelord said...

moga persahabatan yg terjalin sentiasa mekar

Citarasa Rinduan said...

kak azie..--
kalau kak buat GA insyallah, ayu join..tapi yang senang2 jer tau


en sahrom--
terima kasih atas doa encik pd blog saya...untuk encik pun..all the best..


piasara--
salam ziarah....alhamdullilah..kak setuju pendapat kamu..yang penting kita enjoy........
terima kaish sudi follow blog kak yer


akuanakpahang--
salam...
terima kasih encik atas doamu itu


eelobor--
aku nak ke hospital nie...memang suria cantik sekali...jom.....gather2..hehehehe


kak lelord--
alhamdullilah..thanks atas ingatan...ayu buh kat peti ais yer..comel...
terharu sangat....io luv u