CITARASA RINDUAN

Friday, February 4, 2011

DTS, promot blog citarasa rinduan...........Wah!!! tak tidurlah saya.

Selamat malam semua….
Malam nie, sebelum nak beradu, aku nak kongsi dengan korang, kali nie..blog citarasa rinduan telah disekodeng oleh seseorang yang sangat popular…..

Yeha…….
Adik-adikku..sila jangan jeles yer…blog citarasa rinduan telah dipromot oleh blogger sifu masakkan…glem lah sekejap blog citarasa rinduan nie..Terima kasih cik mat gebu yang popular dengan resepinya dan tiffin birunya…Dapur Tanpa Sempadan…

*****************************
Ini link entry tentang muffin cik mat gebu yang versi nangka dan promot blog oleh cik mat, dan aku adalah blogger yang terakhir bersama blogger nisa kay yang berpeluang di promot oleh beliau..klik sini, blog yang ke 20...

Jasa cik mat gebu dan jiran sepagarnya Ben Ashaari dalam memberi pelbagai segmen membuatkan aku semakin mengagumi mereka berdua….

Terima kasih daun keladi yer cik mat gebu, ayu tersangat lah gembira dan terasa ala-ala bermimpi pulak…

Nak kasih pantun sikit...

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama sikucing belang
Dua tiga mana nak ku cari
DTS dan BA dua-dua terro macam burung helang….

 



23 ulasan:

Kalamhati said...

Bukan dunia sis..tapi 'dapur'..hehe typo error

maju dan maju sentiasa sis!..=)

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
tengok ayu nie sampai tersasul ko...hahahah
thanks, ayu tukar yer

Kalamhati said...

hehe ni mesti sebab hepi sangat kan..hepi gak
tengok sis hepi..=)

DeQdEq said...

wah.....bestnya kak...mat gebu tu...
deqdeq tak leh la nak tarik perhatian mat gebu sbb tak ada buat resepi pun..heheheh

azieazah said...

Tahniah!

jangan tidor nanti termimpi sampai berjalan ke dapur dan memasak plak yerrr...

hehehehe

tumpang gumbira!

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
waka..waka...ayu nie asal boleh jerkan...hahahah..suka tak teperi ko


deqdeq--
eik, cik mat nie memang baik hati..tak perlulah deqdeq nak tepek resepi atau apa2....yang penting kita rajin update blog dan kongsi apa sahaja yang kita rasa perlu di syer...
entry pun ikut kesesuaian kita..insyallah..ada yang sudi follow kita

Citarasa Rinduan said...

kak azie azah--
hahahahaha...gelak besor ko..ayu kan

mengigau berjalan bahaya tu...
ada yang kena ikat di atas katil..hehheh

MAMA MIRZA said...

jalan² kat sini... datang dari blog mat gebu ler nih.. hihi.. nice blog..

akuanakpahang said...

Salam, hebat dan tahniah drp saya blog anda mmg hebat.

cikgu isza said...

tahniah..
tumpang gembira membaca ayu gembira..
tidur lena tau..
mereka berdua tu memang baik (mat gebu dan ben)
tak kenal maka tak cinta..
dah kenal bertambah2 sayang..
tak gitu?

Citarasa Rinduan said...

mama mirza--
salam ziarah...terima kasih atas kunjungan...semoga ukhwah kita berpanjangan

aku anak pahang,
salam,ayu lebih admire blog encik....banyak bahasa yang elok di gunakan..blog saya ala-ala sempoi dan cincai....terima kasih kerana singgah sini ya

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
ayu pun admire blog cikgu..selain belajr mate. boleh syer kisah ibu berjaya..
tahniah cikgu...
PS: tanpa mereka, ayu tak kenal blogspot dan sahabat blogger semua

Citarasa Rinduan said...

mama mirza--
blog anda ada malware...maaf ayu tak dapat nak jengah mahupun ketuk pintu....

hysman said...

salam kak....
amboiii..sukanyer die sampai tesyasyul ayat..
huhu...

tahniah kak yer....
lps ni bykkn lg resepi buah tgn dr CR yer...

lps ni dah femes jgn lupe saye peminat akak yer..promot saye plak..
hehehe...
saje guraw.. :p

Citarasa Rinduan said...

salam hsyman--
kak pun ada berangan nak promote blog kawan-kawan..tapi takut pulak kalau tak ada yang sudi..

kalau berminat..kak okey jer..
thanks yer..peminat lama?
eik...semua kak suka.....jangan risau..kak ingat smile myfta punya

alinac lover said...

amboi2 kak.suka la akak ya

selamat malam kak

mamawana said...

Bertambah femes gitu...

Mat Gebu said...

terima kasih ayu...ni serangkap pantun...

INDAH SUNGGUH PANTUN MELAYU,
TINGGI DARJAT DALAM HIRAKI,
TERIMA KASIH PADA PUAN AYU,
DTS SEKADAR BERKONGSI REZEKI...

Mak Su said...

bertambah maju jaya :)

siti murni said...

hebat pantun nya kak ayu...hehe

aliefcmoi said...

waahh..untung nya awk..alief nak jadi mcm awk..walaupun alief baru 23hari berblog..alief,akan jadi hebat mcm awk.sampai blogger terkenal promote dan jenguk blog awk..huhu..best nye..awk,kalau awk free dan sudi,dtg la blog alief..kalau awk rasa blog saya best dan boleh pergi jauh,awk follow la..alief happy kalau awk follow alief.tp,kalau awk rasa tak best,,awk bagi la kritikan membina dan nasihat supaya alief boleh meningkatkan mutu blog alief supaya boleh menarik ramai pembaca.. thanx awk..alief tunggu kdtgn awk ke blog alief.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

Siti Nadzirah Zakariah said...

wah..seronok sakan..meh lagi seronok..anda di tag..check it out..:)

EiJa ZaQuaN said...

wah bertuahnya ayu..:)