CITARASA RINDUAN

Monday, January 2, 2012

Pelajar Genius, sukarnya!!


Masih ingat pelajar pintar Amelina che Bakri?

Perubahan yang sangat besar berlaku pada anak pintar itu, moga cahaya iman masih menyinari beliau.. amin


Sebelum



Selepas,

Ada beberapa keping lagi,namun janganlah kita menyebarkan fitnah buat beliau dan keluarganya....marilah  kita doakan agar beliau berubah satu hari nanti, insyallah

16 ulasan:

Cik Kamoo said...

betul ke kak ini Amalina ..... huuu kus semangat nengok

Citarasa Rinduan said...

cik kamoo--
mudahan bukan dia.. kak pun mengharapkan..

izahdaut said...

mcm sudah terang lagi bersuluh je ayuu.. wallahua'lam

siti murni said...

berubah sampai macam tu sekali..

hmm..betul lah ayu..meh sama2 doakan dia kembali ke arah kebaikan...

azieazah said...

Another “Sofea”??

Takkan genius dalam satu bab jer kot?

Citarasa Rinduan said...

izah--
siapa tak bangga bila dia mengharumkan negara satu ketika dahulu?

siti murni--
moga2 ada yang boleh mengubahnya.. insyallah

kak azie--
moga jgn sampai tahap ke sofea, kasihan..

ISZA said...

harap sangat bukan dia tapi kalau dia.. semoga dia kembali ke pangkal jalan..

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
ayu pun mengharapkan bukan beliau

Huda said...

Ye ke ayu? Fuhhh..tak tau nak komen, andai benar dia, moga terbuka pintu hatinya..

alinac lover said...

gulp. hrp2 bkn dia lah ye

[PCL] said...

doa yg terbaik baginya. ..jika benar, mudah2an dia cepat sadar dan berubah segera ke pangkal jalan.

truru said...
This comment has been removed by the author.
truru said...

Sebenarnya aku rasa dia memang free hair or on off.Dulu aku pernah baca kat majalah Mustika cerita pasal Nur Amalina nie.Dia pergi exchange student masa form4 kat Italy berbulan-bulan.Majalah mastika tunjuk gambar dia kat Italy dan gambar tu menunjukkan dia tak pakai tudung. Mungkin korang terperanjat sebab sebelum nie kat tv imej dia bertudung.

akuzle ayu said...

mashaallah! didoakan yg terbaik shj... b4 this mmg tertnya2 perkembangan dier lepas g oversea... dh overboard rupernyer....hmmmm

logorithm said...

Bebas merdeka?

wan nurul hezrina said...

selalu buDAk cerdik pandai jd mcm nie..mintak jauhlah