CITARASA RINDUAN

Saturday, January 21, 2012

Menerima Kunjungan family sempena CNY


Selamat malam dihujung minggu sahabat..

Hari ini ku menerima kunjungan dari kakak dan abangku, bersama anak2 tersayang, perasaan yang sangat terharu bila menerima kunjungan mereka..

Terima kasih daun keladi buat Azlie Ayes dan Enn Amom yang sudi singgah ke Citarasa Rinduan, ku mendoakan semoga ibu Enn sembuh sediakala, dapat dcaj awal dari ward…



PS: bila menerima kunjungan familyku itu, aku tersangat rindu pada ibubapaku dikampung…… Ya.. ku tahu, ada tanggungjawab disini, namun ku selalu mendoakan mereka sihat selalu, Ibu… Abah.. Ayu rinduuuuuuuuuuu

11 ulasan:

Awie Omar said...

Semoga Citarasa Rinduan di kunjungi orang selalu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sedihnya Akak baca Ayu rindu kat mak ayah... Sebenarnya mereka sgt beruntung sbb memilikki anak yg baik spt Ayu - seorang isteri yg solehah kpd suaminya. Itu sudah satu pahala yg besar buat mereka.

azieazah said...

Rindu tu susah betul nak tulis, kan?

[PCL] said...

ceria selalu Ayu di samping keluarga tersayang...bila kita gembira mereka pun bahagia..

IMANSHAH said...

lama ke cuti ayu

mamaijat said...

.....syurga seorang isteri ayu...
sabar..
mak ayah mengetahui yang ayu sayang sayang sayan...mereka...

Acik Erna said...

Ayu..dapat sama merasakan kerinduan ayu..tapi..yu ada tanggungjawab yang perlu dilaksanakan..

jemarisuri said...

sama lah ayu, tp nasib baik last month JS dah balik kg. sekurangnya dh terubat rindu di hati...hehe

CNY duk sini je..tak blk kg..huhu

Areef Ibn Naim said...

salam,

erm, ri tu nak jupe cikgu azlie tp tk berkesempatan kan...

kak, teringin lah nak gather2... apakata kita gather kat CR... :)

ibundo said...

Salam ayu...
Rindu.. Orang yg menanggungnya yang mengerti. Bundo teramat rindu.... Pada ibu yg telahnlama pergi..

aJa said...

ayu bila masa cik antz g sana?...bestnyer kan...

akak pun teringin nak g CR,...insyaallah ada masa akak g nanti akak roger2 kat ayu eh...

p/s;- lama x jumpa adik zikri...rindu jugak