CITARASA RINDUAN

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday (Part 20) Cari Salah..

Korang baca, dan cari kesalahan NOTIS ini

PS: jika mahu blog anda di senaraikan di bloglist Citarasa Rinduan, sila tinggalkan URL anda disini


20 ulasan:

Huda said...

kat tarikh tu pun dah salah, 2011 lak, pastu kat masa apa lak 10 ptg kan??

Pok Amai-Amai said...

Apa daaa! Dahlah kat tarikh tu pun dah nampak menggelabah. Pas tu, 10 PETANG? Hiks! Mungkin dia tgh kelam kabut kot Ayu? Tp la kan, klu kelam kabut pun, bos tak double check ke kan? Aisehhh!

munna said...

10 ptg dan tarikh 10/1\1/2011... ni pasti buat notis last minute ni

Mama Hanim said...

Hehe..tarikh n jam tu ayu.. Lawak betul kan..

mas saari said...

tarikh tu kenapa macam tu! huhuhuuu

aJa said...

haha banyak salah la yu...

"dikesalkan" ke dikesali

"10 petang" ke 10 pagi

"11/1\1" ke 11/1

boleh gitu...???

Ardini Humaira said...

hehehe 10 petang... mamai kut irang tu :D

kakcik said...

Itu namanya 'janji ada notis'!

Acik Erna said...

Ayu..sihat ke..rindu ayu.banyak kesalahan notis tu ayu

auwcak said...

10 PETANG kot...

Za said...

bekalan elektrik akn terganggu :)
aaarrrr...byk lagi :)

Za said...

bekalan elektrik akn terganggu :)
aaarrrr...byk lagi :)

eelobor said...

huhuhu.... surat tuh dah di keronyok eh?

Teenager Housemaid said...

tarikh dengan masa..
haha 10 petang?
uniknya...:D

p/s: akak thanks sebab sudi singgah n baca..:)
moga akak terus kuat...:)

suri solehah said...

masa saya tengok macam tak pasti je mana yang salah..bila baca komen kawan2 baru jelas huhu

Queenie said...

Salam ayu.....masuk sini saja nak tanya khabar....takdan nak join apa2...terkejar2...

jemarisuri said...

mesti buat tergesa2 ni kalau tak mesti tak jadi camtu kan...hehe

~ yus ~ said...

tarikh salah, masa pun salah...

Citarasa Rinduan said...

kepada semua sahabat yang sudi memberi komen,
thanks all lot,
sebenarnya ayu hanya baru perasan selain kesalhan tahun, masa,
baru ayu sedar kesalahan ayat (itupun sebab blogger aja yang komen..)

korag mmg BEST!!

Fatin Mraz said...

tarikhnya..huhu