CITARASA RINDUAN

Tuesday, January 17, 2012

Blogger ini bikin aku terharu!!

Entry post, nak pi makan2 acara hari lahir MIL, malam ini sahaja saya makan malam.. hehehe


Gambar pinjam En Google, sebab terlupa nak ambil gambar basikal sendiri, terima kasih en Google


Rutin setiap petang, aku mengayuh selagi tak penat.. aku gagah juga walau kadangakala aku rasa malu.. malulah kan.. bila aku sorang2 setiap hari dok kayuh sorang diri tanpa teman, dan asyik kena kata dik orang..aku gila nak itu ini, walahemahnya.. aku memang suka berjogging, bergym dan berbasikal..

Normal,.. semua insan boleh berbual2, boleh berkata2, kalau mengumpat, aku tak kisah., Cuma aku boleh katakan, sebelum aku lena setiap malam, aku akan berdoa apa jua dosa sesama manusia yang ada kaitan dengan aku, aku dah maafkan… baik dosa terdahulu atau baharu…

Dan..

Terima kasih buat blogger daddylicious  yang buatkan hari ulangtahun kelahiran blog CR dan MIL sebagai hadiah paling istimewa … rasa dihargai kerana CR dan my MIL kedua2nya adalah wanita… terharunya saya!! Rasa macam mau terbang ke awan biruuuuuuu

10 ulasan:

Mas said...

ayu..
mas terlambat hari ni..

selamat menyambut ulangtahun kelahiran blog CR dan MIL Ayu....
moga CR terus sukses dan bertambah mantap...
suka mas baca setiap entry ayu..
teruskan yerk.....
untuk MIL Ayu..
moga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah sentiasa...
berbahagia selalu dan sihat2 sentiasa

[PCL] said...

Selamat hari ulang tahun blog CR, moga semakin sukses dlm blogging dan xtvt lainnya..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir buat MIL akak

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak ayu..kalu awe kat sana..awe dah teman akak naik beskal :) hehe

jemarisuri said...

wah bestnya JS pun teringin nk berbasikal tp kt umah apartment ni susah sikit nk parking basikal..tinggal kt bwh nti kan hilang plak..huhu

hepi aniversary utk blog ayu..semoga lbh sukses lg..suka singgah, komen dan baca sini..hihi.

bila la nk terlajak ke area ayu..kt sana apa yg menarik ek kalau blh citer kt blog ayu..hehe

Nur-nba said...

Oh maaflah terlupa nak wish..
Happy Anniversary untuk blog CR.. Semoga lebih sukses lagi dan terus berkongsi entri2 dengan kami semua.

Selamat Hari Lahir juga buat MIL Ayu.. semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.

Bagusnya Ayu.. sangat rajin jaga kesihatan. Bilalah nak ikut jejak langkahmu... :)

azieazah said...

Jika kita rasa enjoy dengan apa yang kita buat, teruskan asal tidak menyakit dan melukakan orang lain.

Berbasikal sebagai riadah, tiada langsung yang pelik atau salah! Teruskan!

teratai said...

ohh dah lama x berbasikal. Tayar basikal pun dah kempis!!Dulu rajin gok berbasikal dgn anak2, kini tinggal kenangan:(

Selamat ulang tahun utk blog CR & MIL...:))

Gen2Merah said...

saya pun ada wish pagi tadi kan kak...

saya pun suka juga berbasikal ni.. ehe

gedek! said...

daddylicious tu rock tau..!

haha