CITARASA RINDUAN

Monday, January 23, 2012

"My 2nd Giveaway" by Lensa Kehidupanku



Selamat tahun baru cina untuk Uncle Ah Tan
Kita beraya sambil tambah kenalan
Ada giveway terbaru dari blogger lanse Kehidupan
Marilah meramaikan…marilah memeriahkan

Buah limau dan angpau sebagai buah tangan
“Yeng sang” kita gaulkan tanda kita 1Malaysia bersama berjuang
Hadiah giveaway amat menarik sangat memuaskan
Rugilah korang kalau terlepas peluang atau terlepas pandang




PS: nak join senang sahaja, hanya klik blog cikgu Azref…. tarikh tutup sebelum jam 10 malam 24hb January 2012

7 ulasan:

ieda said...

gud luck ayu ..
rajin ayu joint , akak dah x der mood huhuhu

ISZA said...

good luck ayu..
saya pun susah nak cari mood bila sibuk sekarang ni..

Lelord said...

good luck

YaYaNsMuM said...

Good Luck!Entahlah, yayansmum tak bape nak reti le join...
huhu...kesian kat diriku ini...huhu

Teenager Housemaid said...

whoaaa..
saya mahu angpau!
hehe

Woofer Storm said...

gud luck kak..

#sy pakai nikon d3100..biasa2 je pun,tapi insyallah nak upgrade body lain..hehe

Areef Ibn Naim said...

salam,

tq sudi join kak... mg ada rezeki lg kali ni...

pd semua jemputlah join... ga ni mudah je... in sya allah, ada rezeki hadiah tu akan jd milik anda :)