CITARASA RINDUAN

Monday, January 30, 2012

30 january hari ulang tahun perkahwinan blogger mana? dan hari Kelahiran klon pemilik Citarasa Rinduan.


Happy anniversary buat blogger Alam sari, iaitu Puan Yusa Sari dan Tuan Rizal Md Noor. Yang ke 12 tahun pada tarikh bersejarah iaitu 30 January 2012, tempoh yang lama menempuhi badai dalam rumahtangga yang terbina

Hanya yang terbaik ku doakan buat beliau, moga kekal hingga akhir hayat..amin
(blogger yusa sari didalam gambar paling kanan sekali, diikuti blogger Mak Et, blogger yatie sinar kehidupanku dan blogger Citarasa Rinduan, itulah detik teristimewa kami semasa berkunjung ke rumah CMG, entrynya klik SINI)


Nak gak tepek gambar perkahwinan Kak Yus bersama suaminya 12 tahun nan lalu, kredit buat blog kak Yus, cute dan sepadannya beliau dan Encik Suami di pelamin… apasal dulu dia tak jemput aku>> hahahah.. pitammmmmmmmmm

***************

dannnnnn Selamat hari kelahiran yang ke 13 tahun buat anak saudaraku Ain Fazlin Bin Halim (anak saudaraku yang ke 2) pada hari ini 30 January 2012..

Ku doakan buat anakku itu semoga apa yang diimpikan dapat dicapai dengan lebih baik dari terdahulu, semoga diberikan kesejahteraan yang baik2 dariNya..
Mak ngah, sentiasa mendoakan anak2 mak ngah Berjaya dari sudut akedemik, rohani dan jasmani..Amin


(bila ku perhatikan wajah anakku itu , iras2 wajahku semasa aku berusia 13 tahun…kecil dan kurus, warna kulitnya sepertiku hitam manis, matanya..) Ya, dia klonku… terima kasih yaTuhan kerana menganugerahkan wajahku kepada anak saudaraku itu)

28 ulasan:

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir!

Citarasa Rinduan said...

terima kasih dik

azam said...

nice...selamat hari lahir....
semoga murah rezeki hendakNYA

Citarasa Rinduan said...

azam--
terima kasih..anak saudara ayu tu betul2 iras2 rupa ayu

Fatin Mraz said...

hehee...dpt tgk muka ayu umo 13 dulu~

=D

Citarasa Rinduan said...

fatin--
itulah rupa ayu...
sebijik,... hehehe

Cik FaRiZaM said...

slmt hari lahir. :)

Sari Yusa Ibrahim said...

Hei Si Gadis Yang Ayu selalu membuatku terharu... hahahaha dan tergelak... hehehe... Terima kasih banyak untuk entri ini, akak nak cium Ayu banyak2!! Mwahhhhhhhhhhhs!!

Sari Yusa Ibrahim said...

Selamat Hari Lahir untuk adik yang comel tu ya :))

gadisBunga said...

woooo...eniberseri kak yusa sari rupanya..happy eniberseri untuk nya!

*

anak sedara akak tu besor sok mesti cun mcm akak jugak. eheheheh!!

Sis-Lin said...

Selamat Hr Lahir bt semua dan Hepi anniversary bt Yusa...

Lama kita tak jumpa balik kann... :)
Ayu, mesti dh 'pro' tangkap gambar kann :)

Yatie said...

Happy Birthday buat anak saudara Ayu, moga sentiasa di rahmati selalu dan Happy Anniversary buat Yusa...alamak gambar akak ada gak kat sini..malu sehhhhhhh...

Daddy Ziyyad said...

selamat hari lahir buat klon Ayu :)

norhidana said...

epy bday utk k yusa, juga copy k ayu...

aku budak klang said...

copycat....hehehe...cantik

Fatin Mraz said...

fm 23hb feb.. my bithday~

Pok Amai-Amai said...

Happy anniversary dan happy birthday utk si gorgeous tu!!!!

Mamamya said...

selamat hari lahir utk anak sdra ayu yg ayu... :) & happy anniversaru buat pn.yus... :)

klu x silap dulu akak ada ambik gmbr dgn kak yatie guna DSLR ayu kan...heheee... mmg best masa kat umah CMG masa tu kan..tp akak masih segan2 sbb x kenal ramai blogger yg dtg kecuali ayu je...


klu nak dtg melaka jgn segan2 call akak tau!

Acik Erna said...

ayu..selamat hari lahir buat klon ayu dan selamat ulang tahun perkahwinan buat sari.

aJa said...

ala comel rupanya ayu masa kecik dulu...

pd klon ayu tu wish her happy birthday...

Munnafendy said...

setakat ni sy tak jumpa lg klon sndri..hehe...anak sndri mungkin? =)

azieazah said...

Saling mengingati dan menghargai. Semoga mereka yang diraikan akan terus sejahtera dan berbahagia.

jemarisuri said...

rupanya ayu ada kembar...hehe

Daddylicious said...

allah selamatkan kamu...:)

teratai said...

selamat ulang tahun perkahwinan semoga kekal ke akhir hayat buat blogger alam sari n hepy birthday buat anak saudara ayu:)

Cik Pulau said...

selamat ulangtahun dan selamat hari lahir jugak buat mereka...
^^,

Cho Zila said...

selamat ulang tahun perkahwinan untuk yusa.. moga ikatan terjalin akan kekal selamanya...nampak pelamintu memang 12 tahun usianyer.. memang trend masatu...
selamat ulangtahun untuk klon ayutu... semoga panjang umur, rezeki banyak dan bahagia selamanya...

sarah said...

hepi belated besday...