CITARASA RINDUAN

Wednesday, January 25, 2012

Happy birthday Blogger GB


Happy birthday buat blogger Gadis Bunga, blogger yang masih single, manis, cute dan yang paling menawan lesung batu ,  pipit dipipinya (ehemmmmm.. ada sesiapa masih solo?? Mai sini isi borang.. heheheheh, aku boleh adjustkan…)

Ampun GB… gurauuuuu..

Hari kelahirannya pada 25 january 2012…. k.Ayu mendoakan kesejahteraan kamu sentiasa baik2.. dan sentiasa berbahagia dunia dan akhirat.. semoga kamu sentiasa wangi bak bunga di taman dan dimana2 bunga2 yang ada diseluruh pelusuk negara


Nak bagi hadiah kat GB, jauh sangat, angpau pun dah habis 2 hari lepas.. heheheh so, tayang kucing peliharaan mak saudaraku pada beliau jerlah… buat kenangan… nak bagi, orang punya.. hehehhehe

8 ulasan:

azam said...

selamat hari lahir GB

cepat² kawin....saya doakan, amin

Kakcik Nur said...

Akan ada pertemuan antara Ayu dan GB nanti, kan? :)

Cik Ecah said...

SELAMAT ULANG TAHUN GB!!
:) SMG PANJANG UMURNYA...MURAH REZEKINYA...DAN CEPAT JODOHNYA...

gadisBunga said...

ehehe. Saya terharu bercampur malu lah kak. Ngeee. Mekasih akak sudi buat entri. Auww tak tau nak sorok muka kat mana. Tapi borang tu akak buat le lebih. Hahaha!!!

diana said...

selamat ulang tahun Gb...
semoga sihat sejahtera..:)

Citarasa Rinduan said...

azam--
tang kawin tu kita doakan cepat ya... hehehe

kakcik--
insyallah.. ada jodoh bulan feb kot.. moga2 ada lagi jodoh kami

cik ecah--
amin untuk Gb, amin utk kamu juga sayang

GB--
nak ori atau photostat?? hahahhahahaha.. nampak kat sini lesung pipit kamu semakin kedalam...
untuk kamu sayang.. muahhhhhhhhh

diana--
amin... yang terbaik u kawan2 kita

Kakzakie said...

Hm.... Happy Birthday juga dari kakak buat GB

EE said...

sekali tgk GB mcm Rebecca nur al islam versi islamik la..hahaahahaha