CITARASA RINDUAN

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday (Part 21) Aku suka hari ini, tapi..............


Sepatutnya, tak perlu nak berkata2. Tapi, memandangkan entry ini wajar dikongsi buat sahabat diluar.. jom baca…

Hari ini terima parcel dari USJ, Selangor.. yahooooo. Minyak wangi yang namanya Naomi Campbell.. ku suka, teramat suka sebab baunya wangi.. maklumlah, aku jenis yang tak suka pakai minyak wangi, nak pilih2 jauh sekali, bila teringin nak buat koleksi, hanya minta promoter pilihkan

Buat my sister lover, Eliza, thanks you so much, I LIKE!!!




Umai posing hadapan parcel, macam biasa, tak perlu aku suruh dia bergaya, dia pandai posing sendiri, dengan baju sekolah.. kikikikikik


 Hah!! Banyakkan isi parcel yang ku terima.. suka ooooooooooooooo, ada FM dari Thailand, PHUKET, 1 set princess UMAI dan juga candy



Tapi, amat menyedihkan, bila setengah barangan tersebut rosak, menciii tau!! Kalau pos guna POS LAJU aku faham sebab depa banyak pos kiriman, ini courier oooooo… lepas ini, kita post guna POS MALAYSIA jer ya.. Rugi banyak oooo. gelang Barbie, FM tak boleh pakai, aku boh gam.... harap2 tahan lamalah..

PS: korang pernah ke alami situasi macam nie?, Jom kongsi apa tindakan korang?


16 ulasan:

inahar ali said...

salam rindu ayuu..lamanye akak x mai sini..ayu pekabo?? laa cian akak tgk ek..mmg x guna betul laa..aritu akak terbaca kt blog sape ek..barangnye sampai pas setahun guna pos laju..adehh!! grrrrrr...

azieazah said...

Aduhai kesiannya AYU.. Kak Azie sealu gak kena, esp. masa dok buat poslaju Kuih Tart Nenas dulu. Skang ni, memang nak elak pos lagi. Hantar sendirik lagi baik.

Sayang betul, FM Phuket tu sampai patah camtuh.

Sebaiknya dibungkus banyak lapis, tapi bila berat, cas mahal plak...!

AZLINA said...

Assalamualaikum Ayu..Umai mmg pandai posing, confirm ikut perangai emak!! Cerr tengok yg emak posing mcm model perfume tuu...hehe..Umai memang tomey :)

P/s: Mmg geram bila buka parcel jd mcm ni. Sayang je kan! Next time kena bungkus tebal2 baru selamat.

blog-tips-kurus said...

sis,
boleh tlg cerita detail pasal Naomi C tu? beli katne? $$? EDP/EDT? :-)

kakcik said...

Sayangnya. Agak2 boleh claim ke dari syarikat kurier tu?

Citarasa Rinduan said...

kak ina--
wasalam..
rindu sangat2 pada kak ina.. muah2.. hehehe
first time adik saya pos pada saya, memang sedih sangat

kak azie--
patutlah kak tak mau post tart nanasmu,
kak.. itulah.. ayu dah beli gam gajah.. mana tau, FM tu boleh guna lagi, sayang sangat kan??

kak azlina--
waalaikumusalam
sangat sayang sekali kan>>
ayu rasa mmg sangat ralat,
kak, ayu mmg suka buat muka mcm tu kalau posing depan kamera.. hahahha

dik blog tips kurus--
kak pi blog kamu ya

kakcik--
sangat sayang, ayu pun tak tau nak kata apa, nie pun buat entry buat adik ayu

ieda said...

adoii geram nye macam mana leh jadi macam tuu ayuu huhuh

Gen2Merah said...

wowww, best la kak ayu... owsome

Citarasa Rinduan said...

eida--
bukan takat geram, sedih pun ada tau......

cikgu gen2--
hehehhehe

ainnoraini said...

Alaahaiii...geram sungguh bila dpt serupa mcm tuu...

~~zAnAfAhMi~~ said...

Ni baru betul WW ni........mcm2 ada....

eita said...

sayangnya jadi macam ni..

jemarisuri said...

sedihnya ...maybe kena letak sticker fragile besar2 baru dia orang perasan kot...^_^

Citarasa Rinduan said...

ain--
ayu dok sedih nie..w
wawawaw

zana--
tulah kan... sangat banyak gambor.. hehehe

eita--
tak ada rezeki saya, nak marah kan siapa?

JS--
kalau post biasa ayu tak kisah, ini yang harganya mahal oooo

Nur-nba said...

Comelnya Umai tu.. Sempat posing tu. Kesian Ayu, habis rosak barang2tu.. Kalau item yang mudah pecah kena balut dengan kertas dulu.. Sedihkan bila pemberian orang jadi macam ni.. Sabar ye.

Fatin Mraz said...

mm..tak terkata tgk pic last tuh.. hancur berkecai.. huhu..
camner ya?