CITARASA RINDUAN

Sunday, January 29, 2012

Terima kasih blogger Azrin Rahim (cucuayie) kerana sudi bertandang ke Citarasa Rinduan


Pertemuan pertama kali yang membawa 100%perubahan persahabatan yang terjalin alam maya
Itulah pertemuan special antara aku dengan blogger azrin Rahim, turut bersamanya kakak sepupunya yang sangat sempoi dan spoting sekali…

Sebenarnya, cucuayie dah banyak kali ingin bertandang ke CR, dan mungkin rezeki kami pada 29 January 2012.. terdetik sejarah buat kami berdua.... kalau korang nak tahu, blogger Azrin adalah insan yang banyak berjasa mengubah 100% wajah blog CR.. sehingga blog yang kaku menjadi indah dengan warna kegemaranku Pink Colour..



Terima kasih daun keladi buat CucuAyie kerana sudi singgah ke Citarasa Rinduan, maafkan jika ada terkurang layanan..
Sesungguhnya kak Ayu sangat terharu dengan kehadiran kamu dan sepupumu..
Ku masakkan mee bandung, nasi goreng kampung, tomyam campur dan sotong goreng tepung untuk santapan mereka berdua..

Sebenarnya banyak yang terlintas dikepalaku untuk memasak itu ini.. tapi, memandangkan takut kalau diorang tak boleh balik semula ke pontian.. sebab terlebih kenyang, ku batalkan hasratku, walahemah… aku dah siapkan tempat beradu untuk mereka andai hendak bermalam..hehehhe

Perbualan kami banyak berkisah pada keadaan ekonomi,piliharaya, keputusan AJL,perdagangan antarabangsa dan lain-lain.. hahahhahah.. tipu!!! Tang perbualan tu rahsia ya, yang pasti pertemuan dari jam 2 petang berjalan tanpa kami sedar hingga jam 5 petang…kikikikik

25 ulasan:

Kalamhati said...

wah bestnye..bila la dpt bertemu mata ngan ayu ni..huhu

Areef Ibn Naim said...

salam...

sori kak, tk dpt join, huhuhu...

Citarasa Rinduan said...

cikgu kakcik--
sampai skrang masih dlam mood mimpi.. hahhaha.. ada sesuatu y ayie titikan buat kami skluarga, entry tu nanti..

cikgu azreef--
wsalam..
tak apa dik,, memahami. insyallah.. ada blogger lain nak bertandang kak ayu calling2 kamu

gadisBunga said...

banyaknya menu dia bedal! hahaha *nada jeles. :p

Citarasa Rinduan said...

Gb--
eikkkkkkkk.. bukan GB dah pernah makan??
hehehhehe

YaYaNsMuM said...

Bestnye...baik la Kak ayu nie...klu ader rezeki, sy nak dtg gak,boleh?hehe

Citarasa Rinduan said...

yayansmum--
dialu-alukan dik.. bawalah yayansdad sekali ya

azieazah said...

Sediakan tempat tidur? Kalu gitu Kak Azie nak pegi bercuti kat rumah AYU lah....! hehehehe

gedek! said...

CR ialah tempat yg paling glamor kat seluroh johor!

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
boleh......
dialu-alukan..
ayu tunggu


uncle gedek--
aduhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayu terus malu..
tak lah.. kedai ayu hanya warong sahaja

[PCL] said...

semakin murah rezeki ayu CR di sana..

Fatin Mraz said...

ic..jadi inilah bloggernya.. best CR senantiasa ada tetamu... kehadiran tetamu ni sebenarnya bawa 'energy'.. tak kira lah di rumah mahupun di kedai..-P

Citarasa Rinduan said...

PCL--
alhamudullilah.. terima kasih PCL

fatin--
ya,. inilah blogger y ubahsuai blog CR..
setuju dgn pendapat kamu

IMANSHAH said...

cucu umie Ayu..haha
bukan cucu ayie
dia lama tak update blog

cucu umie said...

thankx kak ayu.. alhamdulilah sgt sedap mee bandung kak ayu tu.. serius kenyang sampai malam nie.. and umi pon ckap terima kasih banyak for the gift.. hehe

enjoy sgt2 dgn kak ayu.. nanti ad mase ayie nak bermalam plaklah..boleh men basikal and petaque same2.. heeh

Nur-nba said...

Alahai seronok dapat bertemu mata dengan Ayu. Tentu Azrin dapat layanan 1st class.. :)

L said...

sedapnyer xajak L pun. huhu

jom hayati sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Mas said...

seronoknya klu dapat berjumpa rakan2 blogger kan ayu..
hmm...nanti2 mas pun nak terjah gak CR ni..he3

Acik Erna said...

banyaknya yang ayu masak..ni buatkan acik pun teringin nak kecitarasa rinduan ni..he he

Hanis Azla said...

seronoknya menerima tetamu.. tentu tetamu juga rasa seronok bila dirai oleh tuan rumah aka tuan kedai yg sebaik ayu..

aku budak klang said...

alahai bila la nak jejak kaki ke sana ye....

mama maman said...

nih nnt kalu nak jln2 belah sana kena minta no tipon nih.. untung2 dpt merasa masakan dr air tangan ayu yg jelita.. hehehe

Kakzakie said...

Lama juga pertemuan tu Ayu... mesti banyak dia rasa masakan di CR. Ini yg kakak jeles nie. Kalau kakak pergi kakak nak terjah terus ke sana.:)

Mama Janet said...

Ayu..kalau sy singgah ke CR sy nak ayu masakkan ayam tua masak ungkep.

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam,,
haha..sotong goreng tepung tu yang order banyak pasai nak tunggu akak. last2 tengok..erk..dah nak masuk zohor takde. balik pasir gudang.

(^^,)