CITARASA RINDUAN

Thursday, January 26, 2012

Bila ubat kurang berkesan, guna cara ini jer


Bila salsema umai tamo kering gak, dengan suaranya dah bertukar garau macam penyanyi rock.. aku guna cara ini jerlah.. usaha jerlah..Perantaraan denganNya, mana tahu berhasil kan??



Berurut 1 badan dengan Nenek Eton, mak kepada mak saudaraku… jua, tempat aku berurut bila badan2 sakit, demam urut atau sakit yang seangkatan dengannya

PS: korang rajin berurut tak? setahun berapa kali? Aku berurut 3 bulan sekali, tapi tak pernah urut bahagian peranakkan, rasa geli… jadi area tu selalu terkecuali.. hehheheh


7 ulasan:

jemarisuri said...

JS tak pernah plak..biasanya JS guna minyak afiat panas yg warna hijau tu mmg selesa bila disapu dan blh buang angin..hehe

kalau ayu nk cuba pun blh manalah tau kot2 serasi..hihi

ayu jom teka teki di blog js manalah tau kot2 jadi pemenang..hehe

Citarasa Rinduan said...

minyak afiat panas ayu mmg try, tapi jari jemari ayu nie tak reti mengurut.. heheheh

thanks JS atas pelawaan.. ayu akan usahakan ya

mamaijat said...

.....AAHHHHH...........
bestnya dapat berurut......
uuurrrmmmmmmmmmmmmmm........

Cikpuan rara said...

lepas kawen rara trus urut peranakan.hehehe.tp tu lah 1st tyme.ok lah,xgeli sgt.

@xiiinam said...

Alah kesiannya dia...


ckLah pun masih guna kaedah ini untuk anak-anak. Kadang-kadang, tak sampai hati dengar mereka dok melolong kena urut! Tapi, tahankan aje...(tukang urut tu juga yang sunatkan anak-anak perempuan ckLah masa umur mereka 44 hari)

Maya Mayana said...

wah bdan yana selalu diteroka habis oleh tukang urut,tkde yg berkecuali :P

Sis-Lin said...

Salam Ayu...

Siannya Umai, kdg2 ada budak salah urat, tu yg x baik2 dr sakit..
Sis la yg paling kerap urut, sebulan boleh katakan sekali musti urut..heheheh